Almene købsbetingelser | Miss Mary of Sweden
Gå til hovedindhold
Refunded Returns

Almene købsbetingelser

GENERELLE KØBSBETINGELSER OG -VILKÅR

Generelle købsbetingelser og -vilkår

Når du besøger eller handler i Miss Mary of Swedens webshop www.missmaryofsweden.dk (herefter kaldet Miss Mary), er du bundet af vores betingelser og vilkår for køb og anvendelse. Derfor er det vigtigt, at du omhyggeligt læser betingelserne og vilkårene for brug, før du anvender vores hjemmeside. Når du anvender vores hjemmeside og/eller afgiver bestilling via hjemmesiden, accepterer du disse vilkår og betingelser for køb og anvendelse. Miss Mary forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser og vilkår. Hvis betingelserne og vilkårene bliver ændret, efter at du har afgivet en bestilling, er det de betingelser og vilkår, der var offentliggjort på bestillingstidspunktet, der gælder.

Hvis Miss Marys hjemmeside indeholder links til tredjeparter, eller hvis materiale fra Miss Mary offentliggøres af tredjeparter, kan Miss Mary ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader eller tab, der måtte opstå som følge af anvendelsen af den pågældende information, eftersom Miss Mary ikke har kontrol over indholdet på sådanne hjemmesider.

Alle henvisninger til “Miss Mary of Sweden”, “Miss Mary”, eller “webshoppen” i disse vilkår og betingelser henviser til Miss Mary of Sweden OÜ, virksomheds-ID 10194063, Mahtra 30C, Tallinn, Harju 13811, Estland. Hvis du har spørgsmål vedrørende Miss Mary eller disse betingelser og vilkår for køb og anvendelse, beder vi dig kontakte vores kundeservice på +45 898 70 625

Behandling af personoplysninger

Moderselskabet, Miss Mary of Sweden OÜ, er ansvarlig for at behandle dine personoplysninger samt for at sikre, at behandlingen sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, herunder den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) (EU 2016/679).

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne gennemføre den aftale, som vi har indgået med dig i overensstemmelse med de juridiske forpligtelser og i Miss Marys legitime interesser.  Miss Mary bestræber sig altid på at sikre, at dine personoplysninger behandles inden for EU/EEA, men i tilfælde af at dine personoplysninger behandles uden for EU/EEA, sikrer vi, at der opnås et passende sikkerhedsniveau ved at gennemføre såkaldte passende beskyttelsesforanstaltninger, som f.eks. EU’s standardkontraktklausuler.

Miss Mary kan videregive oplysninger til andre virksomheder, der behandler oplysningerne på vores vegne med henblik på, at vi kan gennemføre vores serviceydelser, såsom markedsføring, analyse, distribution eller andre serviceydelser, eller når offentlige myndigheder foreskriver os at gøre dette i henhold til gældende lovgivning.

Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger eller for information om dine rettigheder, henviser vi til vores privatlivspolitik [LINK].

Køb

Bestillinger til Miss Mary kan afgives via webshoppen. I Sverige, Norge og Finland kan bestillinger også afgives pr. telefon eller ved hjælp af en skriftlig bestillingsblanket.

For at kunne afgive en bestilling til Miss Mary skal du være fyldt 18 år og være bosiddende i et af de lande, som vi leverer til, hvilket for øjeblikket er alle EU-lande og USA. Bestillinger skal foretages i webshoppen for det land, hvor modtageren er bosiddende, eller for personer bosiddende i EU i den fælles EU webshop www.missmary.eu.

Kunden skal oplyse en leveringsadresse og kontaktoplysninger. Den nemmeste måde at afgive disse oplysninger på er at registrere sig som kunde på vores hjemmeside eller ved at anvende vores udtjekningsprocedure i webshoppen. Købet er ikke gennemført, før varerne er hentet fra vores lager, og du har fået besked om, at varerne er klar til levering.

Aftale og ordrebekræftelse

Når du afgiver en bestilling til Miss Mary, indgår du en aftale med Miss Mary, når Miss Mary bekræfter, at din bestilling er pakket og klar til levering. Kunden modtager en kopi af denne ordrebekræftelse på e-mail. Vi bestræber os på at bekræfte din bestilling så hurtigt som muligt. Hvis du afgiver en bestilling i weekenden eller på en helligdag, bestræber vi os på at behandle din bestilling inden kl. 18:00 den næste almindelige arbejdsdag.

Prissætning og valuta

Alle priser på Miss Marys hjemmeside vises inkl. moms. Priserne inkluderer ikke betalings- og fragtgebyrer. Disse angives separat. Priserne og eventuelle tilbud gælder på tidspunktet og kan ændres uden forudgående varsel.

Minimumsbeløbet for en bestilling er 200 SEK, 200 NOK, 200 DKK, 25 EUR, 25 GBP eller 25 USD. Det maksimale antal dele pr. forsendelse er 6. I tilfælde af bestillinger på 7 eller flere varer, afsender vi varerne i flere forsendelser. N.B. Det maksimale ordrebeløb for USA er USD 190.

Rabatter og tilbud

Miss Mary kan sommetider tilbyde forskellige typer rabatter og tilbud som en del af butikkens markedsføring. Hvis du har en rabatkode, skal du indtaste denne i rabatkodefeltet. Bemærk, at du kun kan anvende rabatkoder på varer, der sælges til deres almindelige pris, og at du kun kan anvende én rabatkode pr. køb. Rabatkoder må kun anvendes én gang pr. husholdning. Miss Mary er ikke ansvarlig for tilbud eller rabatkoder, der offentliggøres andre steder end i Miss Marys nyhedsbreve, kataloger eller i webshoppen.

Betaling

Når du handler hos Miss Mary, kan du vælge mellem følgende betalingsmetoder

Kreditkort - vi accepterer VISA og MasterCard. 

Vi anvender autorisation via 3D-Secure
Teknologien bag 3D-Secure er udviklet af VISA og Mastercard med henblik på at identificere kortholderen ved internethandler. Identifikationsprocessen er den samme som den, der anvendes, når der hæves penge fra en pengeautomat, og fungerer ved hjælp af en PIN-kode/adgangskode, der skal anvendes, når købet foretages. Med denne teknologi kan kortholderen være sikker på, at deres kort ikke anvendes af en uautoriseret person. Leverandøren af vores betalingsservice er DIBS, der opfylder kravene i PCI DSS og besidder et SSL-certifikat.

 

Levering

Miss Mary tilbyder følgende leveringsmuligheder

Levering via post – du betaler kun DKK 39,90 for at få din bestilling sendt hjem til dig med posten. Levering sker inden for 8 til 12 arbejdsdage efter, at vi har bekræftet din bestilling. Hvis pakkens størrelse tillader det, bliver den leveret i din postkasse. Hvis pakken er for stor til din postkasse, lægger postbuddet en besked om, hvor du kan afhente pakken. Hvis varen ikke kan leveres, bliver du gjort opmærksom på dette, når du gennemfører købet eller i ordrebekræftelsen, som du modtager efter at have gennemført købet. Du har til enhver tid ret til at fortryde din bestilling, hvis du ikke ønsker at vente på varer i restordre. Kontakt vores kundeservice, hvis du ønsker at fortryde en bestilling.

Pakker som ikke afhentes - kunden opkræves et gebyr på DKK 150 for alle pakker, der ikke afhentes fra udleveringsstedet. Gebyret dækker de faktiske udgifter til fragt, afsendelse og håndtering.

Ekspreslevering  - hvis du ønsker at modtage dine varer hurtigt, kan vi tilbyde ekspreslevering med DHL til en pris af DKK 125. Pakken leveres af DHL på din hjemmeadresse inden for 3 dage fra, at vi har bekræftet din bestilling. Bemærk, at du kun kan vælge ekspreslevering for varer, der er på lager.

Uden for Danmark - Hvis du ikke bor i Danmark, men i et andet EU-land, kan du bestille dine varer hos os på www.missmary.eu

Fortrydelsesret, returnering og ombytning

Ifølge loven har du 14 dages fortrydelsesret. Hos Miss Mary har du altid 100 dages fortrydelses- og returret. Hvis du bytter eller returnerer varer, skal du returnere varerne i samme stand, som du modtog dem. Husk altid at udfylde den vedlagte returseddel. Du kan sende varerne tilbage i den samme pose, som de blev leveret i. Husk at sætte porto på pakken. Hvis du fortryder dit køb eller ønsker at bytte en vare, skal du selv betale returportoen. Fortrydelses-, retur- og ombytningsretten gælder naturligvis kun, hvis varerne ikke har været brugt.

Hvis der er fejl i varen eller forsendelsen, betaler vi returportoen. I sådan et tilfælde beder vi dig kontakte vores kundeservice for nærmere instruktioner. Hvis du har spørgsmål vedrørende returnering af varer, beder vi dig ringe til vores kundeservice på +45 898 70 625.

Hvis du returnerer dine varer, betaler vi dine penge tilbage inden for 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget underretningen om returneringen, dog ikke før vi har modtaget og kontrolleret varerne.

Returadresse:

Miss Mary of Sweden 
Strömberg Danmark AS
Støberivei 29
DK-3000 Helsingør

Her finder du det svenske forbrugerråds formular til brug for udøvelse af din fortrydelsesret. (Det er frivilligt at udfylde formularen, og den er ikke påkrævet for at du kan fortryde dit køb eller returnere dine varer. Det eneste du skal udfylde for at fortryde dit køb, returnere eller ombytte dine varer er retursedlen, der fulgte med din levering)

Klager

Vi er taknemmelige for din hjælp med at påvise eventuelle fejl i varerne. Hvis du har en anmærkning vedrørende de leverede varer og ønsker at indgive en klage, beder vi dig returnere varerne så hurtigt som muligt. I henhold til svensk forbrugerkøbelov har du har ret til at returnere varerne inden for tre år. 2 måneder anses som en tidsfrist til at indgive klager. Vi kompenserer dig for eventuelle fragtudgifter plus andre udgifter, som du måtte have pådraget dig i forbindelse med din klage, såsom benzin, parkering og telefonudgifter mv. Hvis din klage vedrører en brugt vare, beder vi dig kontakte vores kundeservice for nærmere instruktioner. Klager over brugt, uvasket tøj behandles ikke.

Tvister henvises altid til det nationale råd for forbrugertvister (ARN). Miss Mary retter sig altid efter rådets anbefalinger.

Force majeure

Miss Mary er ikke ansvarlig for forsinkelser, der skyldes omstændigheder, som Miss Mary ikke har indflydelse på, såsom almindelige arbejdskonflikter, krig, brand, lynnedslag, terrorangreb, ændrede myndighedsbeslutninger, tekniske problemer, fejl i el-, tele- eller dataforbindelser eller i andre kommunikationsformer, samt fejl eller forsinkelser i serviceydelser fra underleverandører som følge af de omstændigheder, der nævnes her. Disse omstændigheder udgør et grundlag for fritagelse for skadesløsholdelse og andre følger.

Revideret 24.05.2018