Betaling & Leveringer | Miss Mary of Sweden
Gå til hovedindhold
Refunded Returns

Betaling & Leveringer

Betaling

Når du handler hos os på Miss Mary, kan du vælge mellem følgende betalingsalternativer

Kreditkort – vi accepterer VISA og MasterCard.   

 

3D-sikker teknologi er udvikler af VISA og Mastercard og har til formål at identificere kortindehaveren online-betalinger.
 Identifikationsprocessen minder meget om den, der anvendes af hævekortautomater og er baseret på brug af en personlig kode/ID-kode
i forbindelse med købet. Denne teknologi betyder, at kortindehaverne kan være sikre på, at deres kort ikke anvendes af uautoriserede personer.

 

Leveringer

Miss Mary tilbyder følgende leveringsalternativer:

Levering per post – du betaler kun 39,90 kr. for at få din bestilling sendt hjem til dig per post. Levering sker inden for 3 uger fra vi har bekræftet din bestilling. Hvis størrelsen på din pakke tillader det, kan den leveres i din postkasse. Hvis den ikke kan være i postkassen, vil du få en besked, der fortæller, hvor pakken kan hentes på et udleveringssted.

Pakker som ikke aftentes – for alle pakker, der ikke er afhentet fra udleveringsstedet, debiteres kunden et gebyr på 150 kr. Afgiften svarer til de faktiske omkostninger til fragt, ekspeditionsgebyr og håndtering.

Ekspreslevering – hvis du vil have din bestilling virkelig hurtigt, kan vi tilbyde dig en ekspreslevering med DHL til et ekstragebyr på 125 kr. Pakken leveres da til din hjemadresse med DHL inden for 2 dage fra vi har bekræftet din bestilling. Du får da et sporingsnummer, så du kan følge pakkens vej til dig.