Miss Mary of Sweden
Gå til hovedindhold
Refunded Returns

Da undertøjsnørderne fra Borås mødte couturemesteren

Vi ville skabe noget helt nyt. Derfor inviterede vi en modeskaber, der er kendt for sit unikke formsprog til at fortolke undertøj og sætte sit præg på vores Miss Mary. Der er altid en risiko ved at gøre noget anderledes, især ved designsamarbejde, men vi tog chancen. Her er historien om Visionary – da undertøjsnørderne fra Borås mødte couturemesteren Lars Wallin.

Søsterstørrelser - Det magiske trick med skålstørrelser

Hvor præcist er det egentlig med BH-størrelser? Selv når du kender din præcise BH-størrelse, så kan det også betyde, at du kan passe yderligere en eller to størrelser. Du vil opleve, at disse BH'er sidder præcist eller næsten lige så godt. Men hvordan kan det være? I dag vil vi se nærmere på, hvad alle kvinder burde kende til - nemlig søsterstørrelser.

Nu lancerer vi forårets nyheder!

Elskede favoritter i nye, friske farver, men selvfølgelig også helt nye modeller af behagelige BH'er, trusser og bodyer. Her er forårets skønneste undertøj fra Miss Mary. 

Forårsnyhederne består af alt fra BH-modeller i højteknologisk funktionsmateriale til klassiske modeller i naturbomuld, godt støttende modeller og skønne komfort-BH'er, elegante blonder og eksklusive guipuere-broderier. Farvetemaet i denne sæson er nok ikke lige til at overse. Engelskrød dominerer helt farveskalaen sammen med de klassiske undertøjsfarver – hvidt og sort.

How to take care of your bra

Happy new year!

Sider