Alment | Miss Mary of Sweden
Gå til hovedindhold
Refunded Returns

Alment

Er det bedre med bomulds-BH'er?

I mange år har Miss Mary været specialist i bomuld og en stor del af vores sortiment består af bomulds-BH'er. Bomuld er et fantastisk materiale og særligt egnet til undertøj. Men er bomulds-BH'er virkelig bedre end andre BH'er? Her gennemgår vi fordele og ulemper med bomuld.

Dengang du fik en BH hjem, der ikke var, som du havde tænkt dig

Vi har sikkert allesammen oplevet det på et tidspunkt. Købt en vare online, fået den hjem og bagefter blevet skuffede, når vi pakkede den op. Størrelsen levede slet ikke op til dine forventninger. Her er vores tips til, hvordan du får en problemfri købsoplevelse, hvordan du bedst forholder dig, hvis det ikke blev, som du havde tænkt dig - og hvordan du kan mindske risikoen for, at det sker igen. 

BH-eksperternes egne favorit-BH'er

Når man som Miss Marys designer arbejder med BH-pasform hele dagen, bruger man betydeligt mere tid på at spekulere på BH'er end almindelige kvinder. Derfor ville vi gerne høre vores designafdeling, om hvad de selv tænker, når de køber BH. Hvad foretrækker de at have på privat og om de har en personlig favorit-BH i Miss Marys sortiment. Hvad er eksperternes egne valg?

Konkurrence! Hvem er din usynlige hverdagsheltinde?

Der er så mange fantastiske kvinder i vores hverdag: Kvinder, der spreder glæde og venlighed, hvor de end går. Kvinder, der kæmper sig gennem svære ting, men aldrig giver op. Kvinder, der inspirerer os til altid at gøre vores bedste. Nu er det på tide at fejre disse usynlige hverdagsheltinder og deres ukendte historier. Og vi vil hjælpe dig med at gøre det.

BH-problemer: 5 tegn på at skålen sidder forkert

When it comes to finding the right bra size and fit, you shouldn’t fixate on measurements and sizing charts. They’re only meant to provide an indication and starting point. It’s better to try a bra in the size that you think is right and adjust from there until you find the right size. Here are 5 signs that you’re wearing the wrong cup size and how to correct it.

Derfor er 5 BH'er bedre end 2…

Hvor mange BH'er behøver man egentlig at have i sin garderobe? En, to, tre… tyve? Er det godt nok blot at eje en eneste BH, som man anvender, vasker, lader tørre over natten og så anvender igen næste morgen? Absolut - hvis du vil købe en ny BH hver anden måned. Her er årsagen til, at fem BH'er er bedre end to (og nej, vi siger det ikke for at sælge flere BH'er).

Sådan hjælper hun kvinder med at finde den rigtige BH-størrelse - uden at træffe dem i virkeligheden

Miss Mary of Swedens kundeservice giver dagligt kvinder over hele verden gode råd om forskellige BH-problemer. Vi spurgte vores kundeservicechef Ida om hendes bedste tips til, hvordan de finder ud af, hvilken størrelse kvinder skal have uden at træffe dem - og hvordan de arbejder på at give en så god oplevelse som muligt til kunderne.

Hvilken BH-personlighed er du?

Hvilken BH man foretrækker er meget individuelt. Vælger du din BH efter hvordan den ser ud - eller fordi den er så behagelig? Måske spiller udseende og komfort en mindre rolle og du går i stedet efter mere praktiske egenskaber. Vi har lavet en liste over de 5 mest almindelige BH-arketyper og udvalgt et BH-tip til hver personlighed. Hvem er du? 

Hjælp! Min BH føles for varm.

Det kan nogle gange føles varmt med BH af forskellige årsager. Måske skyldes det årstiden, at man er i overgangsalderen, medicinering eller andre årsager. Uanset hvad, så findes der en løsning. Dette skal du huske på, når du leder efter en BH eller undertøj, der ikke får det til at blive endnu varmere.

Som designer har jeg altid fokus på Miss Marys kunde

Hvordan er det at arbejde som undertøjsdesigner? I denne uges blogindlæg møder vi Miss Marys designer og mønsterkonstruktør Marie-Louise Asphäll for at få et indblik i, hvordan det går til, når de udvikler nye kollektioner. Desuden har vi spurgt hende, om hun har nogle personlige favoritter i sortimentet. Dette og meget mere får du kendskab til i vores dybdegående interview.

HVORDAN REGNER JEG MIN BH-STØRRELSE UD?

Hvor længe siden er det, at du tjekkede, hvilken BH-størrelse du egentlig har? Chancen for, at du kan have ændret størrelse, siden du sidst målte den, kan være ret stor. Kvinder skifter nemlig BH-størrelse cirka 4 - 5 gange i løbet af deres voksne liv. Med vores guide er der nemt at måle din størrelse i tre enkle trin.

Sådan ser det ud, hvis du bruger forkert BH-størrelse

Det første, mange kvinder gør, når de kommer inden for døren derhjemme, er at tage BH'en af. Men skal en BH virkelig føles så ubehagelig, at du ikke vil have den på? Nej, absolut ikke. En BH, der sidder perfekt, bør aldrig føles ubehagelig. Derfor gennemgår vi i dag, hvordan en BH IKKE skal sidde, og hvordan du klarer problemet.

Tricks til at finde den perfekte BH til en tung buste!

Langt fra alle BH'er giver tilstrækkelig støtte. Jo større skålstørrelse og jo tungere buste man har, desto sværere er det at finde den optimale BH. Men der findes tricks, du kan benytte. Her gennemgår vi, hvad du skal tænke på, når du skal købe en BH til en større og tungere buste.

”En BH skal føles bekvem uanset bryststørrelse.”

13 grunde til at elske en body

Bodyen er en klassiker blandt undertøj og går nok aldrig af mode. I denne uges blogindlæg ser vi nærmere på alle fordelene ved en body.

 

1. De fleste bodyer har en indbygget BH, der giver busten støtte. Selve bodyen sørger for, at BH-delen bliver siddende på plads og ikke glider op i ryggen, som en almindelig BH kan gøre, når man bøjer sig ned eller bevæger sig meget. En del kvinder oplever af og til problemer med, at almindelige BH'er folder opad i underkanten under busten. Det sker ikke, når man har en body på.

 

SKAB EN BH-GARDEROBE MED 5 ENKLE TRIN

Så nemt opbygger man en BH-basisgarderobe

Hvor mange BH'er behøver man egentlig? Præcis ligesom med ens basisgarderobe er det godt at tænke lidt over, hvad der er i undertøjsskuffen. Med ganske få BH-typer kommer man rigtigt langt, når man opbygger og planlægger sin BH-garderobe. Her er fem forskellige slags BH'er, som vi synes burde være repræsenteret i alle kvinders garderobe og som opfylder de fleste behov i hverdagen.

 

SMIDIG OG FUNKTIONEL TIL HVERDAG

Fra A til Å – Alt hvad du behøver vide om BH'er

Hvad betyder guipurebroderi, og hvad er egentlig en sidestøtte? Der findes så mange forskellige fagtermer og udtryk, der bruges, når man skal beskrive en BH. Ved hjælp av vores ordliste fra A til Å får du et hurtigt overblik over de mest almindelige (og nogle ualmindelige) begreber, der står i de fleste BH-beskrivelser, man ser på nettet eller i bladene i dag.

Søsterstørrelser - Det magiske trick med skålstørrelser

Hvor præcist er det egentlig med BH-størrelser? Selv når du kender din præcise BH-størrelse, så kan det også betyde, at du kan passe yderligere en eller to størrelser. Du vil opleve, at disse BH'er sidder præcist eller næsten lige så godt. Men hvordan kan det være? I dag vil vi se nærmere på, hvad alle kvinder burde kende til - nemlig søsterstørrelser.

At skabe en BH - Et besøg i Miss Marys Atelier

Skal jeg vælge formpressede skåle eller skåle med sømme?