General | Miss Mary of Sweden
Gå til hovedindhold
Refunded Returns

General

Europe

HVORDAN REGNER JEG MIN BH-STØRRELSE UD?

Hvor længe siden er det, at du tjekkede, hvilken BH-størrelse du egentlig har? Chancen for, at du kan have ændret størrelse, siden du sidst målte den, kan være ret stor. Kvinder skifter nemlig BH-størrelse cirka 4 - 5 gange i løbet af deres voksne liv. Med vores guide er der nemt at måle din størrelse i tre enkle trin.

Sådan ser det ud, hvis du bruger forkert BH-størrelse

Det første, mange kvinder gør, når de kommer inden for døren derhjemme, er at tage BH'en af. Men skal en BH virkelig føles så ubehagelig, at du ikke vil have den på? Nej, absolut ikke. En BH, der sidder perfekt, bør aldrig føles ubehagelig. Derfor gennemgår vi i dag, hvordan en BH IKKE skal sidde, og hvordan du klarer problemet.

Tricks til at finde den perfekte BH til en tung buste!

Langt fra alle BH'er giver tilstrækkelig støtte. Jo større skålstørrelse og jo tungere buste man har, desto sværere er det at finde den optimale BH. Men der findes tricks, du kan benytte. Her gennemgår vi, hvad du skal tænke på, når du skal købe en BH til en større og tungere buste.

”En BH skal føles bekvem uanset bryststørrelse.”

13 grunde til at elske en body

Bodyen er en klassiker blandt undertøj og går nok aldrig af mode. I denne uges blogindlæg ser vi nærmere på alle fordelene ved en body.

 

1. De fleste bodyer har en indbygget BH, der giver busten støtte. Selve bodyen sørger for, at BH-delen bliver siddende på plads og ikke glider op i ryggen, som en almindelig BH kan gøre, når man bøjer sig ned eller bevæger sig meget. En del kvinder oplever af og til problemer med, at almindelige BH'er folder opad i underkanten under busten. Det sker ikke, når man har en body på.

 

Sider