Bracrobatics | Miss Mary of Sweden
Gå til hovedindhold
Refunded Returns
Er du en professionel Bracrobat? Det er du ikke alene om.

NÅR DIN BH FÅR DIG TIL AT STÅ OG DANSE UNDERLIGT

Hvor behagelig er din BH? Er du nødt til at rette og justere den hele dagen? I en perfekt verden burde du slet ikke mærke den, men det er desværre ikke sådan virkeligheden ser ud for de fleste kvinder. Omkring 80 % af alle kvinder går med forkert størrelse og hvis man lader sig nøje med en dårlig pasform, så begynder Bracrobatic dansen lige med det samme. Men Bracrobatic skyldes ikke kun forkert størrelse, det kan også være, man har valgt en forkert BH-model til sin brystform.

Sådan får du din BH til at arbejde for dig i stedet for imod dig.

#bracrobatics… OG SÅDAN LØSER DU PROBLEMET

The Escape from Bracatraz

Dette er en af de mest velkendte bracrobatics, hvor dine bryster nærmest opfører sig som den værste Houdini! Hvad du end gør, så bryder brysterne ud af skålenes underkant! Sådan gør du din BH flugtsikker.

FÅ DEN RIGTIGE STØRRELSE

Den mest almindelige årsag til denne slags bracrobratic er, at BH-båndet ikke sidder tilstrækkelig tæt rundt om kroppen, samtidig med at skulderstropperne er for korte. Det er nærmere din BH, der bliver løftet op - i stedet for dine bryster! Problemet kan løses ved at forlænge skulderstropperne og knappe BH-båndet strammere. Hvis du ikke kan knappe BH-båndet tættere, så er det på tide at prøve en BH-størrelse med mindre omkreds.

Du skal være omhyggelig med at måle omkredsen på din krop, inden du køber en ny BH. Måske er den oprindelige størrelse på din nuværende BH korrekt, den er bare blevet udvidet.

FÅ DEN RIGTIGE MODEL, DER PASSER TIL DEN RIGTIGE FORM

Hvis du stadigvæk laver ”Escape from Bracatraz” - til trods for at dit BH-bånd sidder tæt til, så skyldes problemet nok skålen. Den mest almindelige årsag er, er skålen ikke er tilstrækkelig dyb. Så presses BH-båndet ud fra brystkassen - og så falder dine bryster ned. Sørg for at købe en BH-model med dybere skåle. Som regel er det nok blot at gå en eller to størrelser op.

Hvis du har en meget stor buste (over H-skål), som er meget spids, så kan visse formpressede skåle være et mindre godt valg. Det skyldes, at mange BH'er med formpressede skåle i meget store størrelser nogle gange er mere solide end dem med sømme på skålen.

Hvis du har fået en tilstrækkelig stor skål, så vil en bøjle-BH dele brysterne og give hvert bryst individuel støtte på en måde, som en bøjlefri BH normalt ikke kan. Så hvis du plejer at bruge en bøjlefri BH, vil vi anbefale dig at prøve en BH med bøjle for at få helt suveræn støtte.

FIND DEN RIGTIGE MODEL
BH med bøjle
LÆS MERE
Sådan måler du din BH-størrelse Søsterstørrelser - det magiske trick med skålstørrelser Sådan bliver din bøjle-bh altid bekvem
Klik her og få løsningen
The Side Squeeze

Det er nemt at henfalde til ”Side Squeeze”, når din BH insisterer på at grave sig ind i siden og du gør dit bedste for diskret at grave den ud igen. Det er ubehageligt, irriterende og nogle gange ovenikøbet smertefuldt! Men du skal ikke bekymre dig, der er en løsning på alle problemer og vi skal nok hjælpe dig med at finde svaret .

FÅ DEN RIGTIGE STØRRELSE

Hvis du får gnavsår i siden, så kan det skyldes, at båndet rundt om kroppen ganske enkelt er for stramt. Det skal ikke efterlade røde mærker eller irritere din hud.

Hvis du kan mærke, at bøjlen trykker på brystvævet, så betyder det, at din skål er for lille. Bøjlen skal sidde bagved brystet. Gå en eller flere skålstørrelser op, men behold din normale omkreds på BH-båndet.

FIND DEN RIGTIGE MODEL FOR AT FÅ DEN RIGTIGE FORM

En del BH'er har smalle og tynde BH-bånd, der ikke altid giver den bedste støtte, men i stedet laver folder og skærer ind i huden. Du kan også prøve med en BH med en højere skåret side, der giver bedre støtte. Hvis du har yppige kurver, kan BH-båndet nogle gange grave sig ind der, hvor du går indad på en ubehagelig måde. Så anbefaler vi dig at prøve en BH, som har en ekstra sidevinge, der understøtter overgangen mellem BH-siden og din armhule.at the armpit.

Hvis selve bøjlen trykker ind i siden under armhulen (uden at en del af brystet bliver klemt, for i så fald har du for lille skål), så prøv en model med lavere bøjle

Hvis man har smalle bryster, som sidder tæt på hinanden, kan det resultere i, at bøjlen trykker ind i siden af kroppen under armhulen. I det tilfælde er skålen for stor til brystformen, selvom målebåndet og størrelsestabellen siger noget andet! Hvis du oplever, at der opstår et tomrum i skålens side, så prøv at gå et bogstav ned i skålstørrelse samt en størrelse i omkreds. Bagefter sætter du en BH-forlænger til lukningen. På den måde gør du ryggen bredere og får en BH, hvor skålene sidder tættere og formentlig passer bedre til dine former.

FIND DEN RIGTIGE MODEL
BH med sidevinge BH uden bøjle BH-forlænger Ekstra bred ryg

LÆS MERE
Sådan måler du din BH-størrelse Søsterstørrelser - det magiske trick med skålstørrelser Sådan ser det ud, hvis du bruger forket BH-størrelse Sådan bliver din bøjle-bh altid bekvem
Klik her og få løsningen
The All Pain No Gain

Din BH graver sig ind i skuldrene, så hårdt at der er røde mærker eller fordybninger, selv efter du har taget BH'en af. Du er ikke helt sikker på, om det skyldes, at du har en forkert BH-model eller størrelse. Uanset hvad, så oplever du, at BH'en ikke er særlig behagelig at have på. Sådan stopper du smerten.

FÅ DEN RIGTIGE STØRRELSE

En af allermest almindelige fejltagelser når det drejer sig om BH'er er, at omkredsen er for stor og ikke giver tilstrækkelig støtte. Størstedelen af støtten skal komme fra båndet rundt om kroppen og ikke fra skulderstropperne. Gå en størrelse ned i omkreds. Hvis skålen sidder godt på din nuværende BH, så skal du gå et bogstav op i skålstørrelse for hver omkredsstørrelse du går ned. På den måde beholder man den samme skålvolumen.

Justér skulderstropperne, så de ikke graver sig ind i skuldrene, men samtidigt ikke er så løse, at de glider ned. Du skal kunne stikke fingerspidsen ind mellem skulder og skulderstrop uden problemer.

FIND DEN RIGTIGE MODEL FOR AT FÅ DEN RIGTIGE FORM

Hvis skulderstropperne giver dig smerter, så anbefaler vi varmt, at du prøver en BH med brede, vatterede skulderstropper. De skåner nemlig skuldrene, så vægten bliver fordelt over et større område.

Du kan også vælge en BH med multiway skulderstropper, som du kan hægte sammen i ryggen til en bryderryg eller på kryds. På den måde får du mulighed for at ændre trykpunkterne på skuldrene i løbet af dagen.

FIND DEN RIGTIGE MODEL
BH med brede skulderstropper BH med multiway skuldestropper

LÆS MERE
Sådan måler du din BH-størrelse Søsterstørrelser - det magiske trick med skålstørrelser
Klik her og få løsningen
The Hack In The Back

Det føles, som om du tilbringer hele dagen med at trække ned i BH-båndet i ryggen. Udover at det er irriterende, så kan det også være svært at nå bagsiden af ryggen og skulle ordne BH'en. “Hack in the Back” er en typisk størrelsesrelateret Bracrobatic, der er ganske enkel at løse med nogle få trin. Sådan gør du:

FÅ DEN RIGTIGE STØRRELSE

Når BH'en trækker op i ryggen, betyder det, at BH-båndet er for løst i omkredsen samt at skulderstropperne er strammet for meget. BH-båndet skal spændes et eller to trin ind med hægterne. Hvis det ikke er nok (eller hvis den allerede er på den inderste hægte), så har du brug for en BH med mindre omkreds. Gamle BH'er udvider sig og mister deres elasticitet, så det kan være på tide at anskaffe sig en ny BH.

Hvis skålene passer (det vil sige, at hele brystet passer inden i skålen uden hverken at blive klemt eller flyde ud over kanten), så tænk på tommelfingerreglen med søsterstørrelser: For hver størrelse i omkreds du går ned, så skal du gå en skålstørrelse op for at stadig have samme volumen i skålen.

FIND DEN RIGTIGE MODEL
BH med ekstra bred ryg

LÆS MERE
Hvorfor har ryggene på mine BH'er forskellig længde? Sådan måler du din BH-størrelse Søsterstørrelser - det magiske trick med skålstørrelser
Klik her og få løsningen
The Swoop & Scoop

Bliver dine bryster ved med at nærme sig armhulerne, så du er nødt til at lave alle mulige akrobatiske bevægelser for at få dem skubbet tilbage til der, hvor de hører hjemme? Hvis det er tilfældet, så kan det betyde, at du har en forkert BH-størrelse - eller helt enkelt en forkert model. Her er nogle tips, så du sikrer dig, at brysterne bliver, hvor de skal.

FÅ DEN RIGTIGE STØRRELSE

Når du tager din BH på om morgenen, så er det vigtigt, at du laver en "Scoop & Swoop" for at få brysterne på plads i skålene. Men bagefter er det meningen, at de skal blive siddende der. Det skal ikke være nødvendigt, at du hele tiden skal skubbe dem tilbage.

Det er vigtigt, at BH-båndet sidder tæt rundt omkring kroppen og at skulderstropperne er tilstrækkeligt strammet til. Ellers kan skålene heller ikke fungere rigtigt. Den mest almindelige årsag til hele tiden at udføre ”Scoop & Swoop” i løbet af dagen er, at skålen er for lille. Skålen skal kunne omfavne hele brystet uden at klemme nogen steder. Men det kan også skyldes det modsatte; nemlig at skålen er for stor. Hvis der dannes folder eller hvis der opstår tomrum i skålen, så er den for stor. Skålen giver ikke tilstrækkelig støtte, så du er nødt til at flytte om på busten og centrere den, igen og igen.

FIND DEN RIGTIGE MODEL FOR AT FÅ DEN RIGTIGE FORM

Hvis dine bryster er brede, sidder længere nede eller går meget udad - og skålen ikke er tilstrækkelig bred til din busteform, så er det, man begynder med ”Scoop & Swoop”. Derfor vil vi anbefale dig at anvende en minimizer-BH. Den har ofte bredere og mere solide skåle end en almindelig BH-model.

Du kan også prøve en BH med sidestøtte . Den slags BH-model har forstærkede sider i skålen, som hjælper med at centrere brysterne og styrer dem mod midten.

FIND DEN RIGTIGE MODEL
BH med sidestøtte Minimizer-BH

LÆS MERE
Sådan måler du din BH-størrelse Søsterstørrelser - det magiske trick med skålstørrelser
Klik her og få løsningen
The Downslip Upflip

Skulderbåndene glider hele tiden ned! Det er besværligt at justere dem, når du allerede har BH'en på. Så derfor bruger du hele dagen på at flytte skulderstropperne op. Med nogle få, enkle trin kan du få sat en stopper for galskaben.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE

Skulderstropperne er ikke strammet tilstrækkeligt. Justér dem hver morgen, inden du tager BH'en på. Hvis de bliver ved med at blive længere i løbet af dagen, så er din BH måske udslidt og skal udskiftes.

FIND DEN RIGTIGE MODEL FOR AT FÅ DEN RIGTIGE FORM

Hvis skulderstropperne glider ned, så kan det også skyldes, at afstanden er for bred til dine skuldre. Undgå at anvende en BH-forlænger ved lukningen, for så kommer skulderstropperne endnu længere væk fra hinanden. Vi vil også anbefale dig at passe på med Balconette-BH, fordi skulderstropperne kan være anbragt langt fra hinanden netop på den slags BH.

I stedet vil vi anbefale dig en BH med no-slip skulderstropper. Disse skulderstropper er syet ekstra tæt sammen bagpå, hvilket gør, at de bliver siddende på skuldrene.

Hvis du har meget smalle eller skrånende skuldre og anvender no-slip skulderstropper - og de alligevel triller ned, så vil multiway skulderstropper være den perfekte løsning. Du kan hægte dem sammen i ryggen til en bryderryg eller krydse dem. De kan umuligt glide ned.

FIND DEN RIGTIGE MODEL
BH med no-slip skulderstropper BH med multiway skulderstropper
Klik her og få løsningen
The Shake & Bake

"The Shake and Bake" består af alle bracrobatics samlet i en BH, der sidder rigtig dårligt! Det kan skyldes både størrelse, form og model, men uanset hvad så er det rigtig ubehageligt! Men du skal ikke bekymre dig. Der er ingen problemer, der ikke også har en løsning. Her er vores tips!

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE

Vidste du, at alle kvinder ændrer BH-størrelse cirka 4-5 gange i løbet af deres voksenliv? Selvom du aldrig har været gravid eller ammet - eller har gået op eller ned i vægt, så er det højst sandsynligt, at du alligevel har ændret størrelse eller proportioner. Sørg for at måle dig, inden du anskaffer en ny BH. Nedenfor har vi samlet nogle tips til alt det, du bør vide for at foretage en BH-fitting på dig selv, præcist lige så godt som en BH-professionel gør.

LÆS MERE
Tricks, der løser dine BH-problemer Hvorfor har ryggene på mine BH'er forskellig længde? Sådan ser det ud, hvis du bruger forket BH-størrelse Sådan måler du din BH-størrelse Søsterstørrelser - det magiske trick med skålstørrelser Den perfekte pasform - Sådan ved du, at din bh sidder rigtigt Tricks til at finde den perfekte BH til en tung buste! Sådan bliver din bøjle-bh altid bekvem Mine bryster er ikke lige store – hvordan finder jeg den rigtige BH? Hemmelighederne, der afslører, hvilken form BH'en giver din buste BH'ens anatomi og alle dens dele Skal jeg vælge formpressede skåle eller skåle med sømme? Fra A til Å – Alt hvad du behøver vide om BH'er
Klik her og få løsningen

NØGLEN TIL GOD PASFORM

Alle kvinder er unikke og det er deres bryster også. Derfor er der ingen BH, der passer til alle. Men alle kan finde en BH, som passer. Her er de tre områder, som du skal være særlig opmærksom på, når du prøver en BH.

BÅNDET

Båndet rundt om kroppen sørger for størstedelen af den støtte, du får af BH'en. Derfor skal det sidde tæt til. Men det skal ikke sidde så stramt, at det giver røde mærker eller føles ubehageligt. En tommelfingerregel siger, at hvis du kan trække rygbåndet mere end 5 cm ud fra kroppen, så er omkredsstørrelsen for stor.
Du skal ikke vælge en for stor størrelse, bare fordi du synes, det føles mere behageligt. Båndet kommer nemlig til at udvide sig med tiden. De fleste BH'er har en justérbar hægtelukning, så derfor skal du starte med den yderste hægte. Når det, der engang var en tæt pasform, så sidder løst, så er det på tide at investere i en ny BH.

SKÅLENE

Op til omkring 30 % af BH'ens støtte kommer fra skålen, men det afhænger i høj grad af konstruktionen. Nogle skåle støtter mere end andre. For at skålen skal udføre sit arbejde, skal den omfavne hele brystet. Den må ikke klemme brystvævet nogen steder og det skal ikke flyde op over skålens kant eller ved armhulen. Hvis det gør det, så er skålen for lille. Hvis der derimod opstår rynker eller tomrum, så er skålen for stor.

SÅDAN SER DET UD, HVIS DU BRUGER FORKERT BH-STØRRELSE
SKULDERSTROPPERNE

Skulderstropperne sørger “kun” for 20 % af støtten. En af de mest almindelige BH-fejl er at stole for meget på, at skulderstropperne skal kunne løfte busten. Skulderstropperne er nærmest som snørebånd. Hvis dine sko er for store, så spiller det ingen rolle, hvor meget du strammer snørebåndene. Dine sko vil alligevel ikke passe. Skulderstropperne skal hverken være så korte, at de efterlader mærker - eller så løse, at de glider ned. En tommelfingerregel: Du skal kunne sætte en finger ind mellem skulderen og skulderstropperne uden at fingeren bliver klemt.

BREDE SKULDERSTROPPER
NO-SLIP SKULDERSTROPPER
MULTIWAY SKULDERSTROPPER

FIND DIN STØRRELSE

STØRRELSESTABEL

ET TRICK, SOM ALLE KVINDER BURDE KENDE TIL

Nogen gange kan en forkert størrelse alligevel være rigtig. Hvordan kan det lade sig gøre? Der findes et trick, hvor man kan skifte mellem forskellige størrelser og alligevel opnå en næsten perfekt pasform. Se her, hvad alle kvinder burde vide om forholdet mellem skål og omkreds - og som vil gøre det meget nemmere at finde den perfekte pasform .

SØSTERSTØRRELSER - DET MAGISKE TRICK MED SKÅLSTØRRELSER

EKSPERTER I KOMFORT SIDEN 1957

En Miss Mary BH er skabt til at støtte og lindre - og være en trofast ledsager, efterhånden som kroppen forandrer sig gennem livet.

Vores kunder taler ligefrem om “Livet før og efter Miss Mary”. Vi kalder det World Class Lingerie. Velkommen til at gå på opdagelse i vores verden.

LÆS MERE OM OS

ALT DET, DU ALTID GERNE HAR VILLET VIDE

…men ikke har vidst, hvor du skulle lede efter. Lige fra enkle trin-for-trin guider til artikler, der går i dybden - og alt hvad du har brug for at vide, når du vil finde den perfekte BH.

LÆS VORES BLOG

LOVELY LACE

I løbet af årene er vores No 1 Bestseller BH Lovely Lace blevet en elsket favorit blandt millioner af kvinder på grund af sit tidsløse design og ultimative komfort.

Det er en BH, der sammenfatter hele vores vision. Skabt af kvinder til kvinder.

MERE INFORMATION