Fortrydelsesret, retur og bytning | Miss Mary of Sweden
Gå til hovedindhold
Refunded Returns

Fortrydelsesret, retur og bytning

Fortrydelsesret, retur og bytning

Ifølge loven har du 14 dages fortrydelsesret. Hos Miss Mary har du altid 100 dages fortrydelses- og returret. Ved bytning eller returforsendelse skal varerne sendes i samme stand, som de kom. Udfyld den vedlagte returseddel. Varerne kan returneres i samme pose, som de kom i. Husk at frankere forsendelsen. Hvis du fortryder dit køb eller vi bytte, skal du selv betale returfragten. Retur- og bytteret gælder selvfølgelig kun, hvis varen ikke er brugt.

Hvis varen er forkert eller fejlekspederet, står vi for returfragten. Kontakt da vores kundeservice med henblik på nærmere instruktioner. Hvis du har spørgsmål vedrørende din retur, kan du kontakte vores kundeservice:

E-mail:           kontakt@missmaryofsweden.dk

Telefon:         +45 898 70 625 (engelsk talende personale)

Ved en retur betaler vi dine penge tilbage inden for 14 dage fra returen er adviseret til os, dog ikke før varen er modtaget hos og kontrolleret af os.
Forsendelses- og håndteringsomkostninger refunderes ikke.

Returadresse:

Miss Mary of Sweden 
Strömberg Danmark AS
Støberivei 29
DK-3000 Helsingør

Reklamation

Vi er taknemmelige for din hjælp med at påvise eventuelle fejl på varen. Hvis du har en anmærkning vedrørende en leveret vare og ønsker at reklamere, skal du returnere varen snarest muligt til os. Hvis reklamationen gælder en anvendt vare, skal du henvende dig til vores kundeservice med henblik på nærmere instruktioner. Reklamationer på brugt, uvasket tøj behandles ikke.

Ved en eventuel tvist henvises altid til "Allmänna reklamationsnämnden" i Sverige. Miss Mary følger altid nævnets anbefalinger.

.