Konkurrence! Hvem er din usynlige hverdagsheltinde? | Miss Mary of Sweden
Gå til hovedindhold
Refunded Returns

Konkurrence! Hvem er din usynlige hverdagsheltinde?

Der er så mange fantastiske kvinder i vores hverdag: Kvinder, der spreder glæde og venlighed, hvor de end går. Kvinder, der kæmper sig gennem svære ting, men aldrig giver op. Kvinder, der inspirerer os til altid at gøre vores bedste. Nu er det på tide at fejre disse usynlige hverdagsheltinder og deres ukendte historier. Og vi vil hjælpe dig med at gøre det.

Du kan nominere din hverdagsheltinde: Det kan være din mor, datter, veninde, søster eller partner. Hvilken som helst kvinde, som du synes fortjener at der bliver sat ekstra pris på hende. En, som du vil takke og fortælle, at du faktisk ser det og sætter pris på hende for alt det, hun gør.

I hver uge i resten af 2021 vil vi vælge en af disse nominerede hverdagsheltinder og forære hende en kvalitets-BH, som hun frit kan vælge fra vores sortiment.

PS.! Eftersom vi kommer til at offentliggøre vinderens navn sammen med motiveringen, skal du meddele hende det i forvejen, at du vil nominere hende, så hun er okay med at få sit fornavn og motiveringen offentliggjort. Når vi finder en hverdagsheltinde, hvis historie rører os ekstra meget, så kan vi eventuelt også have lyst til at interviewe hende og skrive en blogartikel om hende.

I slutningen af året vil vi udvælge 10 finalister og lade jer stemme på hvilken ugevinder, der har inspireret jer mest. Den endelige vinder vil modtage en BH af hver model fra hele vores BH-sortiment som gevinst. Med andre ord vil hun formentlig aldrig mere have brug for at købe en eneste BH til i sit liv.

Deltag i konkurrencen og tag din hverdagsheltinde på en af følgende links:

Facebook
Instagram
 

God fornøjelse!

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.