Nu lancerer vi forårets nyheder! | Miss Mary of Sweden
Gå til hovedindhold
Refunded Returns

Nu lancerer vi forårets nyheder!

Elskede favoritter i nye, friske farver, men selvfølgelig også helt nye modeller af behagelige BH'er, trusser og bodyer. Her er forårets skønneste undertøj fra Miss Mary. 

Forårsnyhederne består af alt fra BH-modeller i højteknologisk funktionsmateriale til klassiske modeller i naturbomuld, godt støttende modeller og skønne komfort-BH'er, elegante blonder og eksklusive guipuere-broderier. Farvetemaet i denne sæson er nok ikke lige til at overse. Engelskrød dominerer helt farveskalaen sammen med de klassiske undertøjsfarver – hvidt og sort.

LONG-LASTING FRESH FEEL WITH A COOLING T-SHIRT BRA

LANGVARIG FRISK FØLELSE MED COOLING T-SHIRT-BH  
Nu frigiver vi flere produkter i vores populære "Keep Fresh"-materiale. COOLING T-shirt-bh findes med bøjle (billede ovenfor) eller uden bøjle (billede nedenfor). Det elastiske ”Keep Fresh”-materiale i skålen gør, at huden kan ånde, og skaber en langvarig svalende og frisk fornemmelse. For at du virkelig skal kunne udnytte fordelene i materialet og kunne føle, hvor rart det er mod huden, er den formpressede skål uvatteret og uforet. BH'en har også fine blondedetaljer foran og i ryggen, og skulderstropperne er smukt dekoreret.

COOLING bra

Kombinér din COOLING BH med en matchende trusse for en smuk helhed. COOLING-trusse  er fremstillet af et blødt materiale, der føles meget behageligt mod huden. Forstykket er foret, hvilket giver en ekstra stabilitet og gør den mindre transparent. Bløde elastikker i talken sikrer skøn komfort i løbet af dagen. Den smukke stretchblonde fra BH'en genfindes på trusserne omkring benåbningen for og bag.

GET THE PERFECT LIFT WITH A QUEEN UNDEWIRED BRA

FÅ DET PERFEKTE LØFT MED QUEEN BØJLE-BH
QUEEN BH uden bøjle er en af vores bedst støttende bøjlefri BH'er, og nu kommer denne favorit også med bøjle. Vatteret støttekonstruktion i underskålen sammen med bøjlen giver busten et fantastisk løft og holder den stabilt på plads hele dagen uden at øge volumenet. Findes i to farveversioner – en helt hvid variant eller en grå med totonet blonde.

SUMMER BRA NOW ALSO AVAILABLE NON-WIRED

SUMMER BH NU OGSÅ UDEN BØJLE  
SUMMER bøjle-BH har været en af vores topsælgere gennem nogle sæsoner, og nu frigiver vi den også uden bøjle. Luksuøst guipure-broderi i overskålen giver en følelse af elegance med denne behagelige og stabile komfort-BH. SUMMER har vatteret sidestøtte i skålens yderside, hvilket hjælper med til at centrere og forme busten. Skålen er fremstillet af uelastisk charmeuse, der giver god støtte. Perfekt også til den tungere buste, fordi den holder busten stabilt på plads hele dagen. Fås i engelskrød og hvid.

SUMMER SHAPING BODY FOR THE RIGHT FEEL

SUMMER FORMENDE BODY FOR DEN RETTE FORNEMMELSES SKYLD
Serien SUMMER får også en bøjlefri body med sidestøtte i skålen. Denne body har forstærkning foran for en stabil og sikker fornemmelse hele dagen, hvilket gør denne model til en favorit for mange kvinder. Når man bærer en formende body, får man ofte automatisk en lidt bedre holdning, hvilket kan være rart for trætte rygge og skuldre. Vores bodyer kan man åbne og lukke i skridtet. Det betyder, at du kan tage den på ved at stige i den som en badedragt eller trække den over hovedet. Lukningen i skridtet er flytte frem, så den bliver lettere at komme til, når du skal lukke eller åbne den. SUMMER BODY fås i engelskrød eller hvid.

GRACE UNDERWIRED BRA WITH SUPPORT CONSTRUCTION

GRACE BØJLEFRI BH MED STØTTEKONSTRUKTION
GRACE BH har vatteret støttekonstruktion i underskålen, som giver et godt løft til busten, også selvom BH'en er uden bøjle. Busten holdes på plads hele dagen takket være den ekstra støtte og den højt skårne skål. I og med at blonden i skålen er elastisk, får man en fint tilpasset pasform. Vores populære, vatterede, brede skulderstropper giver ekstra komfort og aflaster skuldrene.

LOVELY COMFORT WITH COTTON FRESH NON-WIRED BRA

HERLIG KOMFORT MED COTTON FRESH BØJLEFRI BH
COTTON FRESH BH uden bøjle, som tidligere kun har eksisteret i hvidt, kommer nu på generel efterspørgsel også i beige. Komfort og funktion fungerer i perfekt harmoni i denne bomuldsfavorit (hele 67 % bomuld) med ekstra høj skæring fortil. I siden under armen har vi syet et ekstra panel, der hjælper med til at udglatte ”pølsen”, der ofte opstår ved armhulen. Den hjælper også med til at beskytte dit tøj.

RED IS THE NEW BLACK

RØDT ER DET NYE SORT
Rød er en farve, der altid føles aktuel, og er en rigtig klassiker på undertøjsfronten. Vidste du for eksempel, at du kan bære en rød BH under din hvide bluse eller trøje, og alligevel ses den ikke mere, end hvis du havde valgt en beige BH? Rødt er måske ikke den mest diskrete farve, men under hvidt bliver den det faktisk, og det elsker vi! Blandt forårets nyheder findes der flere helt nye modeller i vores populære farve engelskrød, og nu frigør vi også flere storsælgere i denne friske, populære nuance. Broderie Anglais, Cotton Dots og Lovely Lace med matchende trusser er tre af vores mest populære bøjlefri BH'er som nu også kommer i engelskrød. Hvis du foretrækker bøjle, findes også storsælgeren Romance nu i engelskrød.

Red

Udover nyhederne består vores sortiment af et bredt udbud af topsælgere og moderne klassikere. Fælles for dem alle, uanset model, er den perfekte pasform og komforten. Der bruges flere hundrede timer på mønsterkonstruktionen og størrelsesgradueringen for hver enkelt BH-model. Dette gøres, for at BH'en skal føles lige bekvem og sidde lige godt i alle størrelser. Og så tester vi hver eneste model ved at lade en gruppe kvinder bruge den gennem længere tid, så vi kan sikre os, at kvaliteten holder over tid, og at modellen tåler mange ganges vask og slitage. Alt dette betyder, at det tager lang tid at udvikle hver ny Miss Mary-BH. Vi har derfor ikke mulighed for at udvikle hundrede nyheder om året, og det er vi stolte af! En Miss Mary-model er ikke en vare, man køber og smider væk, eller en BH, som du skiller dig af med efter en sæson. Kvalitet frem for kvantitet er vores motto. De må ganske enkelt tage den tid, det tager. Vi håber, at du vil synes lige så godt om forårets nyheder, som vi syntes om at udvikle dem.

Kommentarer

Sue savage

I always buy miss Mary bras,because of my awkward size,but I’m always disappointed by the range of styles in the non wired as opposed to the wired range.

Annica Svensson

Hi Sue. Thank you for choosing Miss Mary. <3 We try to have an as broad selection of models and sizes as possible, but unfortunately, it's impossible to fit everyone's size and taste. We try to make new styles with each new collection, so hopefully you will find some more styles in future collections. 

Annica / Miss Mary

Anne k Giarla

I love Miss Mary Bras! Do you have one that doesn’t have a seem across the middle of breast? My size is 42 E.

Annica Svensson

Hi Anne. Thank you for your kind words. Here are some bras with without any seams across the cup.

https://www.missmary.eu/bra/tag/t-shirt-bras

Annica / Miss Mary

mareeS

I love the ones I have bought. Will be coming back for more, they are perfect, fit, style, comfort etc.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.