Visionary | Miss Mary of Sweden
Gå til hovedindhold
Refunded Returns

LARS WALLIN + MISS MARY

Et unikt designsamarbejde


Visionary by Miss Mary er vores nye serie med lidt mere eksklusivt undertøj - perfekt til alle de lejligheder, hvor vil føle dig ekstra fin. Op til den første kollektion inviterede vi den svenske modeskaber og couturemester Lars Wallin til et eksklusivt designsamarbejde.

”Da Miss Mary kontaktede mig, tænkte jeg, at det her bliver et fantastisk samarbejde med mit design og deres pasform. De har den perfekte pasform og styr på deres kunder, så det føltes meget trygt og samtidig nyt og spændende. Det er virkelig Miss Mary med et touch af min verden” siger Lars Wallin.

Det er ikke noget tilfælde, at det netop var Lars Wallin, der blev spurgt. For os var han et selvfølgeligt valg helt fra starten. Med Visionary ville vi skabe en kollektion, der emmer af luksus og glamour, og der findes nok ingen, der personificerer dette bedre end netop Lars Wallin. I løbet af en karriere, som har strakt sig over snart 30 år, har han skabt fantastiske kreationer, der har fremhævet det smukkeste hos kvinder. Vi har set hans couture-kreationer båret af både kunstnere og kongelige til galaer og på røde løbere, i TV-sammenhænge og på de store scener.

Lars Wallin er i besiddelse af et formsprog, der føles unikt, og han har et fantastisk øje for detaljer. Der findes en tydelig "Wallinsk" følelse i alt, hvad han designer, uanset om det handler om couture, brudekjoler, smykker, sko eller prêt-à-porter-kollektioner. Selv beskriver Lars sin stil som kvindelig, tidløst og med en holdning.

"Man mærker kroppen i mine modeller. Jeg arbejder med linjerne og skæringen omkring kroppen. Jeg forsøger at fremhæve og hylde kvinden i mit design, men aldrig sådan, at hun bliver til en genstand. Jeg holder af at arbejde med materialeblandinger og arbejder gerne med lag-på-lag for at få denne 3D-effekt frem. Selv om det ikke ses, bliver det en del af designet."

Resultatet af Lars Wallin + Miss Mary-samarbejdet er blevet en kollektion med sarte skåldraperinger i lag-på-lag, pragtfuld filetbroderi og de fineste guipure-blonder. Det er undertøj, der tør stå frem og tage plads, men som samtidig føles let at bære, fordi det ikke bare er udsøgt smukt at se på. men også sidder perfekt. Kvalitet og stil, du kan bære sæson efter sæson. Tidløs elegance for lidt luksus i hverdagen, ganske enkelt.

BH'er

Find din nye yndlings-BH, som du virkelig har det godt i. Hos Miss Mary finder du modeller, der løfter og støtter såvel den lille som den store buste, fra A-skål helt op til J-skål. Da en BH skal gøre din hverdag lettere, designer vi altid med fokus på dine behov og din langvarige komfort. Lad dig inspirere af vores BH'er med kvalitet og pasform i verdensklasse.