Om Miss Mary

Lingeri i verdensklasse

Som kvinder har vi alle oplevet det. Hvordan en dårlig BH kan ødelægge hele dagen! Men sådan behøver det ikke være. Hos Miss Mary tager vi din komfort alvorligt, og det har vi gjort i over 60 år. Vi har en uendelig lidenskab for at lave BH'er i høj kvalitet, som kombinerer en perfekt pasform med tidløst design og optimal komfort. Vores kunder kalder det "Livet før og efter Miss Mary". Vi kalder det bare Lingeri i verdensklasse. Velkommen på opdagelse i vores verden.

En mentalitet

Hvorfor vi gør det, vi gør


Hvad betyder 'Verdensklasse'? Vi mener, at det betyder perfekt tilpassede BH'er i tidløst, svensk design fremstillet med en ægte sans for godt håndværk. Det er ren opmærksomhed på detaljen og udelukkende brug af materialer af højeste kvalitet. Det er BH'er, der er så behagelige, at du aldrig har lyst til at tage dem af igen. Men det er ikke det hele.


'Verdensklasse' er et koncept, der har dybe rødder i vores virksomhedskultur. Det rummer alt fra design og kvalitet til produktion og innovation, men også den måde, vi omgås hinanden på som kolleger, forretningspartnere og dig som kunde. Vi er en lille virksomhed, der altid sætter kunden i højsædet i alt, hvad vi gør, og vi har en stærk tro på god kommunikation og langvarige relationer. Vi er altid venlige og respektfulde over for alle. Vores kunder betyder alt for os. Uden tilfredse kunder ville vi ikke eksistere. For os er 'Verdensklasse en filosofi og en mentalitet og en konstant påmindelse om hele tiden at forbedre os på alle områder.

Pasformens kvalitet

Du vil omgående mærke forskellen


Du skal aldrig undervurdere virkningen af en god BH på din selvtillid og fysiske komfort. Hos Miss Mary arbejder vi på at skabe den perfekte pasform og fornemmelse ved hjælp af en detaljeret, omhyggeligt udviklet proces, som vi mener er sjælden i dag. Her skal du se hvordan:


En enkelt BH består af omkring 35 forskellige dele, og en BH, der går op til 115 J-skål, kan omfatte 70 størrelser. På vores BH-systue i Borås i det sydvestlige Sverige tegner og tilpasser vores designere manuelt hver eneste del af en BH. Det kan blive til op til 2400 dele for hvert enkelt BH-design! Når vi har syet prøvemodeller på vores systue, inviterer vi kvinder af alle former og størrelser til personligt at prøve dem. Efter lidt venden og drejen opnås den perfekte pasform. Men det er stadig ikke nok. Før vi godkender den endelige tilpasning til produktion skal snesevis af kvinder bære beklædningen over en længere periode for at sikre, at den opfylder vores kvalitetsstandarder og ikke slides op. Hvis noget ikke holder standarden, sætter vi det ikke i produktion. Så enkelt er det. Kompromis har aldrig været en valgmulighed for os. Og vi kunne ikke forestille os det anderledes.

Mere end bare en bh

Det er komfort hver dag


'Et liv før og efter Miss Mary', det er sådan, mange af vores glade kunder har beskrevet fornemmelsen af at finde en ny yndlings-BH, der er så behagelig, at de aldrig vender tilbage til noget andet. Og intet gør os mere glade end at høre det. Men hvad ligger der bag vores dedikation til komfort?


Vi tror fuldt og fast på, at det aldrig må være en dårlig oplevelse at have en BH på. Vi har lovet os selv, som en af vores hovedprioriteter, at vi vil lave BH'er med komfort. Når vi designer BH'er, tager vi højde for bryster i alle former og størrelser. Vi er alle født forskellige og pragtfulde, uanset hvordan vi er formet, men sommetider føler vi måske et behov for et lille ekstra løft og støtte i tilværelsen. Det er her, vi kommer ind i billedet, fordi vi virkelig ønsker, at vores produkter skal være en løsning for både din krop og sjæl, og at vi skal være din gode ven på langt sigt. Hos Miss Mary har vi en dress code: enhver skal være fri til at gå i det, som han eller hun ønsker. Vi beder bestemt heller ikke vores personale bruge eller anbefale Miss Mary, så vi føler os utroligt beærede over at være deres valg som nr. 1! Og vi ville føle os lige så beærede over at være dit.


Ud over at skabe BH'er til arbejde og dagligbrug har vi skabt BH'er, der er så behagelige, at man kan sove med dem på! Det har aldrig været lettere at have det så rart med din BH. Eller have din BH på for den sags skyld!


Da vi sælger via vores online-butikker og via traditionel E-mail-bestilling, er vi afhængige af at vise naturtro fotos og ærlige beskrivelser. Tillid er kernen vi vores forretning, og vi arbejder hårdt for at vinde din. Vi har også tillid til, at alle vil kontakte os, hvis de ikke er tilfredse med deres køb. Hos Miss Mary har du altid 100 dages returret på dit bestilte produkt, hvis du ikke er fuldt tilfreds.

Fra dengang til nu

Hvordan det hele begyndte


I omkring 60 år har vi på Miss Mary of Sweden specialiseret os i at fremstille dameundertøj, men fra den allerførste start handlede det om andre slags tøj.
I den traditionsrige tekstilby Borås i det sydvestlige Sverige besluttede ægteparret Rydström, symaskinetekniker Ingmar og syersken Marwel, sig for at starte en tøjvirksomhed med egen produktion i samme by. Året var 1957 og virksomheden blev døbt Marys Mode. Hun designede og tegnede mønstre til tøj, der blev syet i deres eget lokale atelier og solgt via Marys Modes postordrekatalog. Fem år senere så den første undertøjskollektion dagens lys og den blev en stor succes allerede fra begyndelsen. I dag er vi et rendyrket varemærke for undertøj og badetøj, fortsat med egen produktudvikling og produktion.


Vi sælger vores produkter online via egen webbutik eller via detailhandlere på fire kontinenter med Europa som vores største marked. Vi var tidligt ude med at eksportere vores produkter og i forbindelse med dette blev Marys Mode omdøbt til det mere internationalt gangbare navn Miss Mary of Sweden.


Meget er blevet ændret gennem årene, men kærligheden til gedigent håndværk og ønsket om at give kvinder et så behageligt produkt, at de ikke engang kan mærke, de har det på, består.