Databeskyttelsespolitik

For os på Miss Mary of Sweden er det altid vigtigt, at dine personlige oplysninger håndteres på en tryg og sikker måde. Vi følger de love og regler, der er gældende for persondatabeskyttelse. Denne politik hjælper dig bl.a. med at forstå hvilken slags information, vi samler ind, hvordan det anvendes og hvilke rettigheder, du har. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller overvejelser om hvordan, vi håndterer dine oplysninger. Kontakt os på gdpr@missmary.com, så vender vi tilbage angående din forespørgsel. Yderligere information om dette kan læses i afsnittet ”Dine rettigheder”.

Hvem er ansvarlig for persondatabeskyttelse?

Miss Mary of Sweden OÜ, virksomheds-ID 10194063, Mahtra 30C, Tallinn, Harju 13811, Estland, er ansvarlig for persondatabeskyttelse for behandling af dine personoplysninger. Hvis du har brug for at kontakte Miss Mary of Sweden, så find kontaktoplysninger her.

Oversigt over vores databeskyttelsespolitik

Uanset om du besøger vores hjemmeside for at handle, kigge på vores sortiment eller er interesseret i vores nyhedsbrev, så behandler vi dine data næsten ens. Denne databeskyttelsespolitik gælder således for alle personoplysninger indenfor Europa – uanset om man kommer i kontakt med os via vores website, i telefon eller gennem vores sociale netværk.


Nedenfor følger en sammenfatning af indholdet i denne databeskyttelsespolitik:
• Hvad er personlige data?
• Hvilke personoplysninger behandler vi?
• Hvem kan vi komme til at dele dine oplysninger med?
• Dine rettigheder
• Hvordan beskytter Miss Mary of Sweden mine personoplysninger?
• Ændringer i databeskyttelsespolitik
• Kontakt

Hvad er personlige data?

Uanset på hvilken måde du kommer i kontakt med os på Miss Mary of Sweden, via nettet, telefon eller andre kanaler, så indhenter vi information om dig, såkaldte personlige data. Mange af de personlige data vi behandler, afgiver du selv, når du er i kontakt med os eller anvender vores tjenester.


Med personlige data forstås personrelaterede oplysninger, det vil sige al information, der kan anvendes til at identificere fysiske personer. Dette kan gøres enten direkte med persondata eller i kombination med anden information. Dette betyder, at al information, der ikke kan anvendes til at identificere dig, anses for ikke-personrelateret information. Dette kaldes også anonyme oplysninger. Hvis disse anonyme data kombineres med dine personoplysninger, så vil disse data blive betragtet som personrelateret information.


I princippet gælder følgende: Du kan nægte at oplyse visse personlige oplysninger, når vi beder dig at gøre det. Du har selv kontrol over hvilken information, du vil give os. Eventuelt kan det vanskeliggøre eller begrænse de tjenester, som vi stiller til rådighed. For eksempel kan vi ikke levere dine varer uden at du oplyser en leveringsadresse.


Vi behandler dine oplysninger udelukkende efter de formål, som findes beskrevet i denne databeskyttelsespolitik.

Hvilke personoplysninger behandler vi?

For at kunne håndtere dine bestillinger og køb samt håndtere anmeldelser, har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:
• Navn
• Adresse, telefonnummer og e-mail
• Betalingsoplysninger og betalingshistorik
• Information om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse, faktura og indhold i dine anmeldelser).


Dette gør vi med det juridiske grundlag for at fuldføre købsaftalen; uden disse oplysninger kan vi ikke opfylde vores aftale med dig. Disse oplysninger gemmer vi i 36 måneder efter levering og betaling er gennemført for at kunne hjælpe dig med eventuelle reklamations- og garantisager.


For at vi skal kunne følge de love og regler, der er gældende for os, har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:
• Navn
• Adresse
• Betalingsoplysninger og betalingshistorik
• Information om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse)


Dette gør vi på det juridiske grundlag retslig forpligtelse, hvilket indebærer, at vi skal håndtere oplysningerne for at følge de love, som vi er underlagt. Et eksempel på dette er bogføringsloven, og derfor gemmer vi disse oplysninger med begrænset adgang i 7 år + indeværende år. Disse oplysninger vil ikke være tilgængelige for bl.a. kundeservice i hele tidsperioden.


For at kunne tilbyde en kundetjeneste til dig, har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:
• Navn
• Telefonnummer og/eller e-mail
• Personnummer (til visse betalingsalternativer)
• Betalingsoplysninger og betalingshistorik
• Information om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura)
• Information, som du selv oplyser i din kommunikation med os


Dette gør vi med det juriske grundlag, at behandlingen er nødvendig for at tilgodese vores og din berettigede interesse i at kunne svare på spørgsmål fra dig. Vi gemmer oplysningerne i 36 måneder for at kunne løse kundeservicesager, men også for at kunne håndtere eventuelle reklamationssager.


For at kunne markedsføre os overfor dig ved at vise vores produkter og tilbud på vores website og gennem samarbejdspartnere, håndterer vi disse oplysninger om dig:
• Data, der er indsamlet på hjemmesiden og fra cookies, for eksempel hvilke produkter, du har klikket på og sider, du har besøgt, kan du læse mere om i vores cookiepolicy
• Ordrenummer
• E-mail
• Telefonnummer
• Metadata, som du har oplyst, som for eksempel køn og interesser


Dette gør vi med det juridiske grundlag, fordi behandlingen er nødvendig for at tillgodese vores berettigede interesse i at markedsføre vores produkter til dig op til 36 måneder efter din seneste aktivitet på vores website. För at gøre dette benytter vi os først og fremmest af de annoncetjenester og samarbejdspartnere, som du finder nedenfor. Du kan også læse mere om denne indsamling, deling og anvendelse af data og i visse tilfælde fjerne oplysninger, der håndteres via disse kanaler ved at følge links nedenfor:


Google & Youtube: https://policies.google.com/privacy/partners
Vores websted anvender remarketing med Google Adwords via leverandøren Google Inc. Via dette kan du få vist personlige annoncer på andre websteder og via Google søgning baseret på din tidligere adfærd på vores websted. Hvis du vil vide mere om, hvordan cookies bliver håndteret, så læs vores cookiepolicy. Du kan vælge at fravælge fra disse personlige annoncespræferencer via: https://adssettings.google.com/


Facebook: https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences


Instagram: https://help.instagram.com/1415228085373580


Du kan også læse om, hvordan vi håndterer cookies i vores cookiepolicy.


For at kunne sende nyhedsbreve og forskellige tilbud via SMS, e-mail eller andre direkte markedsføringskanaler, organisere kundeundersøgelser, modtage feedback samt håndtere spørgsmål i vores kundeforum har vi brug for at håndtere disse oplysninger om dig:
• Navn
• Adresse, telefonnummer og e-mail
• Data, som er blevet indsamlet fra cookies, for eksempel hvilke produkter du har klikket på og sider, du har besøgt, kan du læse mere om i vores cookiepolicy
• Oplysninger, som du selv angiver (f.eks. køn, præferencer og lignende)


Dette vil vi kun gøre, hvis vi har fået dit samtykke, når du giver os oplysninger og hvis dine oplysninger ved samtykket stemmer overens med andre oplysninger, for eksempel telefonnummer, i vores kunderegister. Dette gør vi med det juridiske grundlag, at behandlingen er nødvendig for at tillgodese vores berettigede interesse i at markedsføre vores produkter til dig op til 36 måneder efter din seneste aktivitet. Dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage eller ændres af dig som registreret kunde hos os. Kontakt kundeservice for at tilbagetrække eller ændre samtykket angående direkte markedsføring.

Hvem kan vi dele dine oplysninger med?

Vi deler undertiden oplysninger, herunder personoplysninger, med visse modtagere for at kunne udføre de behandlinger, som er beskrevet ovenfor. I visse tilfælde, hvis tredjepartsleverandører og samarbejdspartnere behandler oplysninger på vores vegne eller det i øvrigt kræves ifølge loven, så indgår vi personoplysningsaftaler for at sikre, at også disse parter behandler dine personoplysninger ifølge loven. Vi vil aldrig sælge dine oplysninger til andre uden din tilladelse. Miss Mary of Sweden afgiver kun oplysninger til tredjeparter, hvis dette er tilladt ifølge europæisk databeskyttelseslovgivning eller bliver beskyttet gennem passende overføringsmekanismer.


På Miss Mary of Sweden sætter vi stor pris på vores tjenesteudbydere og har et meget tæt samarbejde med dem. Dem, som vi kan dele dine oplysninger med er:


Tjenesteudbydere
For at opfylde formålene med vores behandling af dine personoplysninger deler vi dine personoplysninger med virksomheder, der leverer tjenester til os, f.eks. for at håndtere postudsendelse og levering af dine varer eller levere visse systemer. Disse virksomheder får kun lov til at behandle dine personoplysninger ifølge vores udtrykkelige instruktioner og må ikke anvende dine oplysninger til noget andet end dette.


Udbydere af betalingstjenester
For at administrere betalninger via websiden benytter vi os af forskellige udbydere af betalingstjenester. Udbydere af betalingstjenester er ansvarlig for sin egen behandling af dine personoplysninger, og har særlige vilkår, der er gældende for dem. Du får information om deres vilkår og håndtering af personoplysninger, når du vælger hvilken betalingsmåde, du vil anvende på vores website.


Samarbejdspartnere
For at vi skal kunne betale vores samarbejdspartnere for trafik til os, der er drevet via deres kanaler, deler vi oplysninger med vores samarbejdspartnere såsom ordrenummer og købsum. Oplysningerne deles udelukkende til det formål, og videresælges eller deles ikke yderligere.


Øvrige modtagere
Vi kan overføre dine personoplysninger til andre modtagere, f.eks. myndigheder, hvis det kræves af os ifølge loven. Hvis hele eller dele af vores virksomhed bliver solgt eller integreres med anden virksomhed, kan dine personoplysninger udleveres til vores rådgivere, eventuelle købere og deres rådgivere og gives videre til virksomhedens nye ejere.


Overførsler udenfor EU
Vi kan overføre dine personoplysninger til andre modtagere udenfor EU. Ved disse eventuelle overførsler er der altid passende overføringsmekanismer og andre sikkerhedsforanstaltninger på plads.

Dine rettigheder

Ifølge den europæiske databeskyttelsesforordning (GDPR) har du følgende rettigheder med hensyn til behandlingen af dine personoplysninger:


Ret til adgang
Du har ret til at få at vide hvilke personoplysninger fra dig, vi anvender, gennem et såkaldt registerudtræk. Hvis du ønsker et komplet registerudtræk, kan du kontakte vores kundeservice, så hjælper de dig.


Ret til at få foretaget rettelser
Vi ønsker at sikre, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede, og du har også ret til at få rettet fejlagtige oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, du har givet til os, ændrer sig, f.eks. hvis du ændrer din e-mailadresse, navn eller dine betalingsoplysninger, eller hvis du vil opsige din konto, så kontakt blot vores kundeservice.


Ret til at tilbagekalde samtykke og ret til at begrænse behandlingen
Du har også ret til at modsætte sig visse behandlinger, for eksempel for sager, der vedrører direkte markedsføring og udsendelse af nyhedsbreve.


Ret til at få slettet
Under visse omstændigheder har du også ret til at få dine personoplysninger slettet eller blokeret.


Dette gælder dog ikke, hvis vi for eksempel ifølge loven er forpligtede til at gemme eller på anden måde håndtere oplysninger, eller hvis oplysningerne er nødvendige for at kunne opfylde en aftale med dig.
For at give dig information om, hvordan vi behandler personoplysninger, har vi valgt, udover denne politik, også at give information i tilslutning til indsamlingen af personoplysninger, hvor det fremgår hvilke oplysninger, vi behandler, om det juridiske grundlag for behandlingen, og varigheden af, hvor længe disse oplysninger forventes at kunne behandles. Desuden findes der altid opdateret information om behandlingen af personoplysninger offentliggjort på vores websted.

Hvordan beskytter Miss Mary of Sweden mine personoplysninger?

Hos os er dine personoplysninger sikre. Vi beskytter disse både via organisatoriske og tekniske foranstaltninger, der beskytter personoplysningerne mod ødelæggelse, adgang og tab, samt spredning af dine oplysninger til uautoriserede personer.

Ændringer i databeskyttelsespolitik

Fordi vi på Miss Mary of Sweden løbende videreudvikler vores websted og brugeroplevelsen hos os, kan denne databeskyttelsespolitik blive genstand for nødvendige forandringer. Den seneste version findes altid tilgængelig på vores websted.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi passer på dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Angående spørgsmål om GDPR, er du også velkommen til at kontakte os på gdpr@missmary.com. Hvis du ikke er tilfreds med det svar, du har modtaget fra os eller hvordan vi håndterer dine oplysninger, har du ret til at indgive en klage til den behørige tilsynsmyndighed, som i dette tilfælde er Datainspektionen.

Cookies

Læs mere om cookies i vores cookiepolicy.