Betaling & leveringer

Betaling

Når du handler hos os på Miss Mary, kan du vælge mellem følgende betalingsalternativer


Kreditkort – vi accepterer VISA og MasterCard.


3D-sikker teknologi er udvikler af VISA og Mastercard og har til formål at identificere kortindehaveren online-betalinger.
Identifikationsprocessen minder meget om den, der anvendes af hævekortautomater og er baseret på brug af en personlig kode/ID-kode
i forbindelse med købet. Denne teknologi betyder, at kortindehaverne kan være sikre på, at deres kort ikke anvendes af uautoriserede personer.


Klarnas betalingsmetoder
I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, kan vi tilbyde følgende betalingsalternativ, hvor betalingen foretages direkte til Klarna:
• Betalingsfrist indenfor 30 dage: Betalingsfristen er 30 dage fra afsendelsen af varerne. Vilkårene for betaling inden 30 dage finder du her.
• Konto: Klarna Konto er en kontokredit, der tilbydes af Klarna. Den giver kreditmodtager mulighed for at betale sit køb i rater.
• Klarna direkte: Vores kortbetalinger håndteres af Klarna Payment Services og de har licens til 3-D Secure (Verified by Visa og MasterCard SecureCode) og certificeret i henhold til PCI DSS. Klarna følger bankernes krav om tavshedpligt og sikkerhedscertificeringer.
Du kan finde flere oplysninger om Klarna her og læse deres brugervilkår her.
Ved eventuelle spørgsmål til din faktura henviser vi dig i første omgang til Klarnas kundeservice.


Paypal
Hos os kan du betale med kort via PayPal. I bestillingsprocessen kommer du automatisk videre til det. Hvis du allerede er PayPal-kunde, kan du logge ind med dine brugeroplysninger og bekræfte betalingen. Hvis du er ny kunde hos PayPal, kan du enten logge ind som gæst eller oprette en PayPal-konto og derefter bekræfte betalingen.
Hvis du returnerer en vare, tilbageføres beløbet til din PayPal-konto igen.


Apple pay
Du kan betale med Apple Pay, vælg denne mulighed ved kassen og følg derefter anvisningerne. Du skal have en konto hos Apple Pay for at kunne gennemføre betalingen, men der opkræves ikke noget ekstra gebyr.


Google pay
Du kan betale med Google Pay, vælg denne mulighed ved kassen og følg derefter anvisningerne. Du skal have en konto hos Google Pay for at kunne gennemføre betalingen, men der opkræves ikke noget ekstra gebyr

Leveringer

Miss Mary tilbyder følgende leveringsalternativer:


Levering per post – du betaler kun 40 kr. for at få din bestilling sendt hjem til dig per post. Levering sker inden for 5-11 arbejdsdage fra vi har bekræftet din bestilling. Hvis størrelsen på din pakke tillader det, kan den leveres i din postkasse. Hvis den ikke kan være i postkassen, vil du få en besked, der fortæller, hvor pakken kan hentes på et udleveringssted.


Ekspreslevering - hvis du ønsker at modtage dine varer hurtigt, kan vi tilbyde ekspreslevering til en pris af DKK 100. Pakken leveres på din hjemmeadresse inden for 3 dage fra, at vi har bekræftet din bestilling. Bemærk, at du kun kan vælge ekspreslevering for varer, der er på lager.