Confident spacer BH
Former, giver støtte og lader huden ånde
 

Confident Beige

Bestil i dag

Confident spacer BH er et af de produkter, der lyder lidt for godt til at være sandt – men den er præcist lige så god som det lyder til! Det er en vatteret BH, der giver støtte og former busten effektivt, men den er også rigtig kølig og behagelig - og et perfekt alternativ til at have på under en T-shirt.

En perfekt T-shirt BH

Hvis du godt kan lide at gå med T-shirts, så er Confident spacer et godt valg. Den former busten rund, er vatteret og behagelig at have på – men samtidigt er materialet tyndt nok til, at det ikke kan ses under en T-shirt eller andet tætsiddende tøj.

★★★★★


Good fit & support. I particularly like clips on straps as I have narrow shoulders and it is great that straps no longer slip off my shoulders.

Mary W. ☑

★★★★★


Absolutely perfect fit, lovely comfortable material and great quality bra. Highly recommend. Very good delivery service too, despite being in COVID times.

Agnes C. ☑

Vatteret, men kølig

Historisk set har mange vatterede BH'er været behagelige at have på, men de blev ofte varme, fordi det tykke materiale ikke lod huden ånde. Med Confident Spacer er det præcist det modsatte. Her får du en reel vattering, men alligevel en kølig og tør fornemmelse. Det gør Confident spacer til en god BH at have på året rundt.

Smart materiale, der er åndbart

En af de store hemmeligheder bag Confident BH er spacermaterialet, som den er fremstillet af.
Når man fremstiller BH’er, er tykkelsen på materialet en klassisk udfordring.
Tykkere materiale bevarer formen bedre, men har dårligere åndbarhed – men spacermaterialet kombinerer det bedste fra to verdener.
Her får du et 2,5 mm tykt funktionsmateriale med en luftig struktur. Det gør, at materialet bevarer formen samtidigt med, at huden kan ånde. Så kan det ikke blive bedre!

Alsidige skulderstropper

På Miss Mary tager vi skulderstropper alvorligt. Skulderstropperne er en af de vigtigste detaljer på en BH. Dels fordi at den skal være behagelig at have på, dels fordi den skal hjælpe med at holde busten oppe hele dagen.
På Confident Spacer kan skulderstropperne hægtes sammen i ryggen ved hjælp af en lille, diskret hægte. Det er perfekt til dig, der vil fordele vægten eller være helt sikker på, at skulderstropperne ikke glider ned.

En BH, der formes af kroppen

Confident spacer er en blød og fleksibel BH, der følger dine kropsformer. BH’en deler busten og hjælper med at forme den rund – uden at øge volumen.

Hos Miss Mary har du altid 100 dages fortrydelses- og returret.


Fortrydelsesret & retur

Lingeri i verdensklasse

Som kvinder har vi alle oplevet det. Hvordan en dårlig BH kan ødelægge hele dagen! Men sådan behøver det ikke være. Hos Miss Mary tager vi din komfort alvorligt, og det har vi gjort i over 60 år. Vi har en uendelig lidenskab for at lave BH'er i høj kvalitet, som kombinerer en perfekt pasform med tidløst design og optimal komfort. Vores kunder kalder det "Livet før og efter Miss Mary". Vi kalder det bare Lingeri i verdensklasse.


Velkommen på opdagelse i vores verden..