Smooth Lacy
Den perfekte T-shirt BH 
 

Er du en af de mange, der har ledt efter en rigtig god T-shirt BH hele livet?
Så kan du holde op nu. Smooth Lacy er nemlig alt det, du har brug for.

Diskret støtte

Med det uelastiske materiale i skålen giver Smooth Lacy – præcist ligesom alle BH’er fra Miss Mary – fantastisk god støtte.
De formpressede og uvatterede skåle giver busten en dejlig rund form.
Samtidigt er skålene helt sømløse, hvilket gør, at BH’en er helt usynlig - selv under stramme bluser.

Elegante blondedetaljer

Elegant er et ord, som straks kommer til en, når man ser Smooth Lacy på nært hold.
Designet er diskret, men BH’en har også fine, minimalistiske blondedetaljer, som lige giver det der lille ekstra.

Aflastende skulderstropper

På Miss Mary kan vi blive ved at tale om skulderstropper – simpelthen fordi de er så utrolig vigtige. Smooth Lacy kommer med vores elskede, vatterede komfortskulderstropper, som aflaster dine skuldre - uden at du behøver bekymre dig om gnavsår.
De er også nemme at regulere, så de passer så godt som muligt til din krop.

Med eller uden bøjle?

Vi kan allesammen lide noget forskelligt, og når det drejer sig om BH’er, så er det allerstørste spørgsmål: Ønsker du en BH med eller uden bøjle?
Det valg kan vi ikke gøre for dig – men kontakt gerne vores venlige kundeservice, hvis du er den mindste smule usikker.


Smooth Lacy fås både med og uden bøjle, og i 4 forskellige farver.

Ofte stillede spørgsmål og svar om Miss Mary Smooth Lacy

Hvad menes der med T-shirt BH?

En T-shirt BH er en BH, der er fremstillet til at have på under en T-shirt eller andet stramt tøj. En T-shirt BH skal selvfølgelig være rigtig behagelig at have på hele dagen. Men en vigtig detalje er, at den er designet, så den ikke kan ses gennem tøjet. En T-shirt BH har derfor ofte formpressede, sømløse skåle, så det giver en ”usynlig” fornemmelse.

Er Smooth Lacy en T-shirt BH?

Ja! Smooth Lacy er udviklet netop for at passe rigtig godt under en T-shirt. Smooth Lacy har uvatterede, sømløse skåle, hvilket gør den rigtig diskret. Du kan trygt have den på under en stram bluse uden at bekymre dig over, om at den kan ses.

Er Smooth Lacy en bøjlefri BH?

Ja! Og nej. Den fås nemlig i to forskellige versioner: En med bøjle og en bøjlefri. Begge versioner af Smooth Lacy fås i 4 forskellige farver: Hvid, sort, beige og mørkeblå.

Hvilke skulderstropper er der på Miss Mary Smooth Lacy?

Smooth Lacy er udrustet med vores meget populære, vatterede komfortskulderstropper. De hjælper dig med at holde busten oppe og aflaste skuldrene - uden at risikere at du får gnavsår. Disse skulderstropper er også nemme at regulere for at give optimal pasform.

Hos Miss Mary har du altid 100 dages fortrydelses- og returret.


Fortrydelsesret & retur

Lingeri i verdensklasse

Som kvinder har vi alle oplevet det. Hvordan en dårlig BH kan ødelægge hele dagen! Men sådan behøver det ikke være. Hos Miss Mary tager vi din komfort alvorligt, og det har vi gjort i over 60 år. Vi har en uendelig lidenskab for at lave BH'er i høj kvalitet, som kombinerer en perfekt pasform med tidløst design og optimal komfort. Vores kunder kalder det "Livet før og efter Miss Mary". Vi kalder det bare Lingeri i verdensklasse.


Velkommen på opdagelse i vores verden..