10 BH'er, 10 forskellige slags stil – hvilken er din favorit?

25 Mar 2022 8:02 AM
Annica Svensson

Nogle gange har man lyst til at klæde sig pænt på, andre gange vil man bare ligge og hygge sig i sofaen. Uanset om du har din smukkeste kjole på eller de mest behagelige hjemmeleggings, så findes der en BH til enhver slags stil. Her er 10 BH-typer – hvilken matcher din stil bedst?

Den sportslige stil


Uanset om vi skal træne eller ej, så er der mange af os, der godt kan lide det sportslige look til vores tøj og undertøj. BH'en må gerne have lidt detaljer i mesh og behagelige, brede skulderstropper; det er klassiske kendetegn for en sportslig stil. Det er bonus, hvis den også har funktionsmateriale, der gør, at BH'en kan ånde og ikke bliver våd, når du har det varmt. Vores BH EXHALE er en perfekt hybrid, den er lige så god til joggingturen, som til når du slapper af i sofaen.

Den glatte stil


En formpresset BH har ingen sømme, der går over skålen. Hele skålen er fremstillet i ét eneste stykke, hvilket giver et glat look, der er diskret og praktisk under tøjet. Det er ikke altid nemt at finde uvatterede og bøjlefri, formpressede BH'er, der giver god støtte, men SMOOTHLY er vores mest hotte tip.

Den stilrene stil


En BH behøver ikke altid være formpresset for at være stilren. Mange elsker ensfarvede BH'er uden en masse blonder og broderi. Helt enkelt gode basic BH'er. HAPPY DAYS , der findes med og uden bøjle, har et typisk skandinavisk design uden kruseduller og giver både en smuk form og god støtte.

Den romantiske stil


En del mener, at en ensfarvet, formpresset BH kan føles hverdagsagtig og kedelig. Designmæssigt sker der ikke så meget. Nej, frem med lidt blonder, broderi, mønstret stof og farve! Vores tip er den smukke blonde-BH ROSE med romantisk blomsterbroderi på overskålen. Den giver et fantastisk løft og har smarte skulderstropper, der kan justeres foran.

Bomuldsstilen


Af alle undertøjsmaterialer er bomuld den største klassiker af alle. Der er mange fordele med bomuld: Det er slidstærkt, behageligt, nemt at holde, køligt og tidløst. Som bomuldspecialister brænder vi helt klart lidt ekstra for dette alsidige materiale. Søde BRODERIE ANGLAISE uden bøjle eller COTTON COMFORT med bøjle er vores bomuldsfavoritter netop nu.

Den luksuriøse stil


Al ære til hverdags-BH'er, men nogle gange ønsker man mere luksus. Med en BH, der føles luksuriøs, føler man sig pænt klædt på både indefra og udenpå. Skal du til en fest eller bryllup og have pænt tøj på, så husk at starte med undertøjet. Vi lover dig, du kan mærke forskel! FLORAL SUN er storsælger blandt vores fest-BH'er. En smuk model i lag på lag og draperet tyl med broderi, lidt mere udringet end normalt, men den giver stadigvæk ualmindelig smuk støtte og løft.

Den afslappede stil


Nogle dage klæder man sig pænt på, andre dage tilbringer man i sofaen foran Netflix. Så er det behageligt at have en ægte komfort-BH på. En BH, der er så behagelig, at du ikke kan mærke den. Ja, den kan måske ovenikøbet komme med i seng, fordi den er lige så behagelig at sove i. COTTON FRESH er præcist den type BH og vores bedste tip til en afslappet stil.

Den pænere stil


En del kvinder foretrækker en BH i lidt pænere stil med for eksempel lidt smallere skulderstropper, gennemsigtige blonder, ikke så højt skåret skål og andet, der gør, at BH'en ikke ser så ”robust” ud. En pænere BH behøver ikke at give dårligere støtte (i hvert fald ikke hos os på Miss Mary), hvis den for eksempel har bøjle eller fremstillet i et mere stabilt materiale. FLAMES er helt beklædt med blonder, både foran og bagved. Desuden har den også smarte no-slip skulderstropper og en ekstra smuk ryg. Smuk fra alle sider; 360 grader.

Den dækkende stil


En BH. der er mere dækkende med højt skåret helskål og en bred ryg indfanger hele busten og giver en mere behagelig og mere støttende pasform. Hvis man har en lidt større buste, kan det være behageligt at føle, at BH'en omfavner dig på en tryg måde. I vores sortiment er der nok ikke nogen mere dækkende BH end den friske, sportslige COTTON SIMPLEX. En ekstra bred ryg, ekstra bredt bånd under busten, ekstra brede skulderstropper og ekstra høj dekolletage. Ja, der er helt enkelt ekstra af alt. Også ekstra behagelig.

Den praktiske stil


For en del kvinder er det de praktiske funktioner, der er det vigtigste i valget af en BH, stilen kommer i anden omgang. Men vi mener, at en praktisk BH godt kan være helt fyldt med smarte egenskaber - samtidigt med den har stil. STAY FRESH er en stilren, moderne og funktionel BH i funktionsmateriale, der er åndbart og giver en kølig fornemmelse. En smart sidevinge beskytter tøjet og gør BH'en endnu mere behagelig, især hvis man har lidt ekstra "deller" eller løs hud ved armhulerne.
Hvilken er din favorit? Hvis du har svært ved at finde ud af hvilken model, der passer bedst til dine behov, så kontakt os gerne. Så hjælper vores flinke kunderådgivere dig med at finde den rigtige.

You may also like