13 grunde til at elske en body

17 Jun 2019 8:24 AM
Annica Svensson

Bodyen er en klassiker blandt undertøj og går nok aldrig af mode. I denne uges blogindlæg ser vi nærmere på alle fordelene ved en body.


1. De fleste bodyer har en indbygget BH, der giver busten støtte. Selve bodyen sørger for, at BH-delen bliver siddende på plads og ikke glider op i ryggen, som en almindelig BH kan gøre, når man bøjer sig ned eller bevæger sig meget. En del kvinder oplever af og til problemer med, at almindelige BH'er folder opad i underkanten under busten. Det sker ikke, når man har en body på.


2. En body beskytter mod sår, som man kan få fra hårde eller besværlige bukselinninger. Når man sætter sig ned med jeans på, kan de nogle gange ”grave” sig ind i maven. En body udjævner og fordeler trykket. Man slipper også for mærker i huden fra tætsiddende elastikker fra for eksempel strømpebukser.


3. Har du problemer med smerter i skuldrene eller svært ved vridende bevægelser, så kan det svært at tage BH på. Så er en body nemmere, fordi du også kan tage den på som badedragt eller trække den over hovedet.


4. Man slipper for problemer med trusser, der ruller ned, fordi en body er både trusser og BH i ét.


5. Hvis man har prøvet at have ondt i ryggen og følt sig lidt ustabil, så kan en støttende body med forstærkning give en tryggere og mere sikker fornemmelse. Det gør, at man kan slappe lidt mere af.

Fantastic Flair body uden bøjle ser fantastisk smuk ud under en fin jakke, hvis man skal ud.


6. Mange bodyer er flotte at have på under for eksempel en fin jakke, hvis man vil føle sig lidt pænere klædt, men ikke gå på kompromis med komforten. Man slipper for at holde øje med og ordne toppen, for den sidder smukt på plads.


7. Efter en fødsel kan det føles ekstra trygt med en forstærket body, der giver støtte til ustabile og slappe mavemuskler. Det samme gælder, hvis man har fremfalden livmoder, for så føles det trygt og rart med tøj, der støtter maven.


8. Man føler sig mere påklædt med en body end med BH og trusser. Det minder om forskellen mellem at have bikini eller badedragt på ved poolen/stranden. Hvis man er lidt genert, kan det være rart at have en body på for eksempel under et lægebesøg eller hvis man ønsker at se mere påklædt ud i undertøj.

Rose body med bøjle giver god støtte og komfort hele dagen.*


9. Man får en mere udglattende effekt på ryggen sammenlignet med at have BH på.


10. Mange kvinder kan godt lide at sove i en body. De er køligere end pyjamas, ruller ikke op som en natkjole og føles mere påklædt end at sove nøgen eller bare i trusser.


11. Hvis bodyen er fremstillet i et glat materiale, falder tøjet udenpå automatisk pænere. Tøjet ”hænger ikke fast”, men glider lettere på kroppen, når man bevæger sig.


12. Man retter sig automatisk og får en lidt bedre holdning.


13. Sidst men ikke mindst så giver det en skøn, ”hyggelig” fornemmelse, når man har en body på. Det er ganske enkelt vældig behageligt at have på.

Lovely Lace Support body uden bøjle er en behagelig bomulds-body med forstærkning


Der findes mange forskellige slags bodyer, både med eller uden forstærkninger. Alle Miss Mary bodyer er bekvemme og har en nøje udarbejdet pasform. Vi bruger selvfølgelig lige så meget tid på design, kvalitet, mønsterkonstruktion og størrelsesgradering på en body, som vi gør med en BH. Hvis du endnu ikke har prøvet at have en body på, så er det aldrig for sent at prøve. Det er virkelig en undervurderet klassiker. Se hele vores sortiment her.

You may also like