Findes der undertøj, der afkøler kroppen?

5 Mar 2020 8:31 am
Annica Svensson

I årets varme måneder eller i overgangsalderen er det behageligt at have køligere tøj på. Vores bedste tips til at klæde sig køligt er at starte indefra, det vil sige med den rigtige slags undertøj. Det kan virkelig gøre forskel. Her ser vi nærmere på noget, som mange ikke ved findes: Undertøj, der afkøler huden.


FUNKTIONSMATERIALE ER IKKE KUN TIL OVERTØJ
Når man tænker på materialer til undertøj, så associerer man det måske mest med bomuld, polyamid, silke eller blonder. Det er sjældent, man tænker på rene funktionsstoffer - for er ikke det noget, der mest anvendes til overtøj eller sportstøj? Faktum er, at funktionsstoffer også passer glimrende til undertøj, eftersom det er tøj, der ligger direkte mod kroppen og materialet har evnen til at regulere både varme og fugt.

Cool Sensation er fremstillet i WinCool og fås både som undertrøje og som trusser med lange ben

Et af de mest fantastiske funktionsmaterialer, som vi kender til og som vi anvender her på Miss Mary, er WinCool. Det er en meget eksklusiv kvalitet, der føles blød og let mod huden. Det er tyndt og smidigt, hvilket gør det perfekt til netop undertøj. Men det, der virkelig gør WinCool helt unikt, er dets evne til at afkøle kroppen! Det har en testet og dokumenteret effekt til at afkøle huden 1-2 grader! Det har også fugtafledende egenskaber, der sørger for, at du bliver ved med at føle dig frisk og tør hele dagen og hele natten.


HVORDAN FUNGERER WINCOOL?
Hvad er det så, der gør, at WinCool afkøler huden? Det er ikke nogen efterbehandling, der imprægneres på det færdige undertøj, men i stedet behandles selve tekstilfibrene med mineraler, der giver en kølende effekt. Det gør, at undertøjet absorberer varmen langsomt og skiller sig hurtigt af med det igen. Effekten er varig og forsvinder ikke ved vask. Med andre ord er det perfekt til undertøj, fordi disse vaskes ofte.


"WinCool indeholder ingen skadelige stoffer"


Materialet indeholder ingen skadelige stoffer, men er 100 % sikkert at anvende for mennesker. WinCool materialet er klassificeret Standard 100 by Oeko Tex, der er et uafhængigt, globalt testinstitut, der kontrollerer, at tekster ikke indeholder nogen skadelige stoffer.


PERFEKT TIL AT MINDSKE SLIDSÅR MELLEM LÅRENE
Slidsår mellem lårene er noget, som millioner af kvinder lider af. På varme sommerdage kan det blive ret smertefuldt, når lårene gnider mod hinanden og i værste fald kan huden blive irriteret eller lårene bliver hudløse. Dette fører til, at mange kvinder ganske enkelt vælger ikke at gå med bare ben. Det var derfor, vi designede vores COOL SENSATION trusser med ekstra lange ben. De lange ben forhindrer, at huden på lårene gnider mod hinanden, når man går. I varmt vejr kan man ikke undgå at svede. Men takket være at WinCool bliver ved med at være tørt og nedkøler huden, så mindskes risikoen for at få slidsår på lårene til næsten ikke-eksisterende. Mange andre trusser med lange ben begynder ret hurtigt at danne fnuller ved friktion, når lårene gnider mod hinanden, men WinCool er slidstærkt og fnullerfrit.


Vi anbefaler dig at anvende denne slags stof, når eller hvis du…


… har svært ved at sove, fordi det er for varmt.


… lider af slidsår mellem lårene. Man kan fuldt ud nyde at gå med bare ben under kjolen og slipper for strømpebukser eller klistrede salver og cremer. Rul buksekanten op, hvis du har kortere shorts eller kjole på.


… under bukserne på varme dage eller når du dyrker sport.


… har besvær med varme, for eksempel i varme sommernætter eller hvis du lider af hedeture.


… sveder meget eller for eksempel har kuldegysninger. WinCools fugtafledende egenskaber sørger for, at materialet bliver ved med at være tørt.


… ikke ønsker at tænde aircondition på højeste effekt og/eller hvis du vil skære ned på elforbrug fra aircondition. I de varme måneder eller hvis man tager på ferie til varmere breddegrader, så kan COOL SENSATION virkelig anbefales. Hvis man ikke har en AC, der fungerer derhjemme eller på hotelværelset, så gør det virkelig en forskel.


"Cool Sensation er perfekt som nattøj"

Fordi materialet er tyndt, er det naturligvis ret transparent og derfor anbefaler vi ikke, at man anvender COOL SENSATION i stedet for cykelbukser eller undertrøje uden at bære andet tøj ovenpå. Dette tøj er beregnet til undertøj.


De fungerer givetvis også udmærket som nattøj, især i varme sommernætter eller hvis du er i overgangsalderen og lider af hedeture eller kuldegysninger. Den kølende fornemmelse, der opstår, er vidunderlig. Det er en lille sejr i hverdagen for tusindvis af kvinder.


COOL SENSATION undertøjet er fremstillet i vores produktionsanlæg i Estland under ordentlige arbejdsvilkår.


Læs mere om vores produktionsanlæg her.