Skab en bh-garderobe med 5 enkle trin

7 Jun 2019 9:32 am
Annica Svensson

Så nemt opbygger man en BH-basisgarderobe


Hvor mange BH'er behøver man egentlig? Præcis ligesom med ens basisgarderobe er det godt at tænke lidt over, hvad der er i undertøjsskuffen. Med ganske få BH-typer kommer man rigtigt langt, når man opbygger og planlægger sin BH-garderobe. Her er fem forskellige slags BH'er, som vi synes burde være repræsenteret i alle kvinders garderobe og som opfylder de fleste behov i hverdagen.


SMIDIG OG FUNKTIONEL TIL HVERDAG
Alle kvinder har brug for en god , funktionel BH, der er perfekt til hverdagsbrug, former busten rund og som er diskret under stramt eller tyndt stof. En T-shirt BH har det hele, takket være sine formpressede, udjævnende og sømløse skåle. Den er perfekt at have på - på jobbet og næsten hele tiden. De mest populære farver er hvid og beige, men selvfølgelig er sort også en klassiker.

Fra venstre en T-shirt BH med bøjle i Keep Fresh material samt den bøjlefri T-shirt BH Smoothly


Når du vælger en BH til hverdagsbrug, så sats på funktionsmateriale som for eksempel en spacer-BH, der lader kroppen ånde og forhindrer, at BH'en føles varm. Der findes også mange uvatterede T-shirt BH'er. Desuden behøver en diskret BH ikke altid at være formpresset. Der findes også BH'er med diskrete skålsømme. Se for eksempel Broderie Anglais, der har flade skålsømme, der er meget diskrete.


TIL SKØNNE, AFSLAPPEDE DAGE
Til herlige afslappede dage anbefaler vi en ekstra skøn BH, der er perfekt at have på hjemme. Den optimale komfort-BH er så skøn, at du næsten ikke mærker, at du har den på! Prøv at satse på blød bomuld, behagelig stretchblonde samt brede, vatterede skulderstropper, der ikke skærer ind i huden.

Fra venstre de bøjlefri komfort-BH'er Sleep & Relax i blød stretchblonde, Broderie Anglais in lovely cotton and i herlig bomuld og Lovely Lace med sidestøtte.


TIL HVERDAGENS MOTION
Det er ikke alle kvinder, der går til træning, løber eller dyrker andre slags høj-intensiv sport, som kræver en kompressions sports-BH. Men de fleste har behov for en aktivitets-BH, der er som en slags lettere sports-BH, som holder busten på plads ved lettere aktiviteter og er perfekt til powerwalk, yoga eller lange gåture.

Fra venstre: Smoothly og Cotton Simplex er glimrende aktivitets-BH'er.


TIL FESTLIGE LEJLIGHEDER
Når du har en ekstra luksuriøs BH på under tøjet, når du går til fest, bryllup eller ved særlige lejligheder, så får det dig til at føle dig smuk både indeni og udenpå og du udstråler glæde og selvtillid. Hvis man føler sig smuk indeni, så kan det ses udenpå og ofte bliver holdningen også lidt bedre. Skønheden kommer indefra.

Fra venstre: Meadow Dreams bøjle-BH, Floral Sun bøjle-BH og Dreamscape bøjle-BH fra den luksuriøse Visionary kollektion designet af Lars Wallin.


LIDT EKSTRA STØTTE I TILVÆRELSEN
De fleste kvinder vil gerne have lidt ekstra hjælp i kampen med at løfte busten og intet gør det bedre end en bekvem og velsiddende bøjle-BH. En bøjle-BH, der sidder godt, er aldrig ubekvem eller klemmer. I en tidigere artikel skrev vi mere om “Sådan bliver din bøjle-BH altid bekvem"

Fra venstre: Amsterdam bøjle-BH med sidestøtte, Flames bøjle-BH i blonder og Joy helvatteret bøjle-BH giver alle god støtte og løft til busten.


Selvfølgelig findes der mange flere BH-typer, men med disse kommer man ret langt og man kan nemt skabe sig en god BH-garderobe, som man så kan udvide, som man har lyst til. Alt afhængig af smag og livsstil, så kan man jo have flere forskellige slags af for eksempel T-shirt BH'er eller luksuriøse fest-BH'er, men vi synes, at mindst én af hver burde være repræsenteret i de fleste kvinders garderobe. Det er en god tommelfingerregel, at jo flere BH'er man har at skifte imellem, jo længere holder hver enkelt BH, fordi den så får en chance for at hvile mellem hver gang, den bliver brugt. For jo, selv en BH skal samle kræfter.