Hjælp! Min BH føles for varm

26 Jun 2020 4:44 am
Annica Svensson

Det kan nogle gange føles varmt med BH af forskellige årsager. Måske skyldes det årstiden, at man er i overgangsalderen, medicinering eller andre årsager. Uanset hvad, så findes der en løsning. Dette skal du huske på, når du leder efter en BH eller undertøj, der ikke får det til at blive endnu varmere.


En af de vigtigste egenskaber, man skal lede efter i tøj, hvis man ikke vil føle sig varm, er at det skal være fremstillet af et materiale, der kan ånde. Når man siger, at et materiale kan ånde, så mener man helt enkelt, at kroppens varme ikke bliver lukket inde af materialet. De fleste naturmaterialer kan ånde, som for eksempel bomuld, uld og silke. Af disse materialer er det bomuld, der er bedst egnet til en BH takket være sine øvrige egenskaber. Det er både slidstærkt og nemt at holde. Bomuldsfibrene bliver endnu stærkere i våd tilstand end i tør, hvilket gør, at bomuld kan klare at blive vasket gang på gang. Fornemmelsen af bomuld direkte mod huden er også svær at slå. Den føles kølig på varme årstider og varmende på koldere dage.


”Fornemmelsen af blød bomuld direkte mod huden er svær at slå”

BRODERIE ANGLAISE er den af vores BH'er med det højeste indhold af bomuld; hele 83 %. Skålen er i uforet 100 % bomuld.


For at udnytte fordelene med bomuld fuldt ud, bør den ikke være vatteret eller foret med et syntetisk for, der ikke kan ånde. Ellers bliver det endnu varmere! Hvis du har en bomulds-BH på med vattering i skålen eller med for i et materiale, som ikke kan ånde, så kommer BH'en til at føles varm, fordi det inderste materiale ikke videretransporterer kroppens varme og fugt.

STAR bomulds-BH uden bøjle er foret med et tyndt bomuldsfor, for at skålen kan ånde.


Vi kan tilbyde et bredt sortiment af bomuldsundertøj. De fleste BH'er har uvatteret og uforet bomuldsskål. Nogle modeller, som for eksempel BH'en STAR, er forede og så har vi anvendt et bomuldsfor. Hvis du ser på etiketten, så står der måske, at BH'en indeholder 69 % bomuld. Dette tal tager hensyn til alle dele på BH'en, inklusive eventuel skumvattering i komfortskulderstropperne - og at rygdelene indeholder elastanfiber for at kunna bevare spændstigheden i elasticiteten. En BH fremstilles meget sjældent i 100 % bomuld. Men vi forsøger oftest at fremstille skålen i 100 % bomuld, fordi det er ved selve busten, man bliver varmest.


HVORNÅR ER BOMULD IKKE EGNET?
Om sommeren er en uforet bomulds-BH rigtigt behagelig at have på. Men hvis man sveder meget, hvilket man måske gør af forskellige årsager i bestemte perioder, så bliver bomuld fugtig, fordi den absorberer fugt. Derfor findes der funktionsmaterialer af syntetiske fibre med fantastiske egenskaber, som er udviklede netop for, at undertøjet ikke skal føles som en sauna. Af og til har ordet syntetiske fibre fået en negativ klang, men faktum er, at mange syntetiske fibre har fantastiske funktioner, som ikke findes hos naturfibre. Der er stor forskel mellem de forskellige syntetiske fibre. Hos Miss Mary anvender vi udelukkende materialer af højeste kvalitet fra de bedste leverandører på markedet. Du kan se nogle af disse fantastiske funktionsmaterialer og hvilke modeller i vores sortiment, der indeholder disse materialer nedenfor.


SPACER MATERIALE
Hvis du godt kan lide formen, trygheden og den støtte, du får fra en vatteret skål - men ikke går med det, fordi det bliver for varmt, så er en BH med Spacer-skål den perfekte løsning.

CONFIDENT med Spacer-skål er en af vores mest solgte T-shirt BH'er.


Spacer er et tredimensionelt materiale, der er 2,5 mm tykt med indvævede luftkanaler, der lader luften cirkulere. Dette gør, at vatteringen bliver meget lettere, mere luftig og smidigere end anden vattering. Spacer leder desuden fugt væk fra kroppen - uden at materialet selv føles fugtigt! Man får ganske enkelt alle fordelene i ét: Det er formsikkert, køligt og giver støtte. CONFIDENT bøjle-BH med Spacer-skål er en af vores mest solgte T-shirt BH'er.


”Spacer har alle fordelene i ét: Den former, køler og støtter”


KEEP FRESH
Keep Fresh er et elastisk funktionsmateriale, der føles vældig blødt og behageligt mod kroppen. Man er næsten nødt til at mærke på det for virkeligt at forstå, hvorfor det er blevet så utroligt populært. Materialet er ikke kun fugtafledende og lader huden ånde, det er også smuds- og lugtafvisende. For at bevare disse egenskaber har vi valgt ikke at vattere eller fore skålene.

Vores mest solgte bøjle-BH er STAY FRESH , der har skåle i Keep Fresh.


En af vores absolut mest solgte modeller i vores sortiment er T-shirt BH'en STAY FRESH med skåle i Keep Fresh materiale. Hvis du foretrækker en BH uden bøjle, så kan vi også tilbyde en rigtig behagelig komfort-BH KEEP FRESH, som vi har opkaldt efter dette fantastiske materiale.


”Man er næsten nødt til at mærke på det for virkelig at forstå, hvorfor det er blevet så utroligt populært”

En pålidelig gammel favorit er BH'en KEEP FRESH, som var den første BH, vi fremstillede i dette materiale.


WINCOOL
WinCool er et patenteret, eksklusivt funktionsmateriale med indvævede mineraler i fibrene. Disse mineraler nedkøler hudens temperatur med 1-2°C! I og med at de blandes med tekstilfibrene og ikke er en efterbehandling, så holder effekten sig i lang tid og der er ikke noget, der forsvinder efter vask. WinCool er ovenikøbet fugtafledende. Vores populære serie COOL SENSATION, der består af trusser og undertrøje er fremstillet i dette unikke materiale. Det er utrolig behageligt at have på direkte mod huden under dit øvrige tøj.

COOL SENSATION nedkøler hudens temperatur med 1-2°C.


Miss Mary kan tilbyde mange forskellige typer undertøj for at leve op til de høje forventninger og krav, som kvinder stiller til deres undertøj i dag. Hvis du er i tvivl om, hvilken model, der passer bedst til dig eller hvilken størrelse, du skal have, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. De vil hellere end gerne guide dig gennem vores sortiment, så det lever op til dine personlige behov.