Sådan finder du det perfekte sommerundertøj

29 Apr 2022 10:00 AM
Annica Svensson

På varme dage er det en god idé at have undertøj på af åndbare materialer, der føles kølige. Naturmaterialer er en soleklar favorit - men vidste du, at der også findes syntetiske fibre, som er udviklet til at være åndbare og køle huden? Her er vores 3 bedste tips til, hvordan du tilpasser din undertøjsgarderobe til sommeren.


Det føles naturligt med bomuld


Af alle materialer er der nok ikke noget, der symboliserer sommer, sol, vind og vand mere end bomuld. I mange år har Miss Mary været kendt som specialister i bomuld og derfor består en stor del af vores sortiment selvfølgelig af bomulds BH'er. Det er noget, der altid efterspørges af vores kunder. Blandt vores bedst sælgende BH'er kan man næsten altid genfinde mindst 2-3 bomulds BH'er i Top 5.

På billedet ovenfor ses bomuldsfavoritten BRODERIE ANGLAISE i beige, støvet blå og hvid.


En af de største fordele med bomuld er, at det er meget åndbart. I og med at fibrene leder varmen væk fra huden, opleves bomuld som mere køligt end de fleste andre materialer. Med andre ord er det er perfekt på varme sommerdage. Hvis du har en T-shirt ovenpå din bomulds BH, kan huden nemt ånde gennem begge lag og det vil føles meget køligere, end hvis du for eksempel havde en polyesterbluse over din bomulds BH.

På billedet ovenfor ses bomulds-BH'en Lovely Lace Support.


Bomuld er også let at holde og slidstærkt. Det gør, at det kan vaskes mange gange uden at miste form eller kvalitet.

Find vores bomuldssortiment her


Keep Fresh - til et liv i bevægelse


Keep Fresh er et materiale med fantastiske egenskaber og som vi anvender i flere af vores bedstsælgende BH modeller som STAY FRESH og EXHALE. Når man tænker på funktionsmaterialer, tænker man måske allerførst på sportstøj eller udendørsbeklædning - men det er også optimalt til teknisk tøj som BH'er. Det er fleksibelt, følger kroppen - og findes i flere forskellige tykkelser.

EXHALE sports-BH med bøjle er fremstillet i Keep Fresh.


Materialet er åndbart og fugtafledende. Det betyder, at tøjet føles tørt, selvom du sveder. Du bliver ved at have en tør og kølig fornemmelse hele dagen. Kropslugt og andre lugte sætter sig ikke fast i tøjet, selv hvis man bliver varm og sveder. Det er desuden resistent mod pletter.
Materialet er testet mod bakterier og dets egenskaber modvirker, at bakterier øges til 100 %.


Find KEEP FRESH produkter her

T-shirt BH'en STAY FRESH har ryg, side, sidevinge og skåle i Keep Fresh funktionsmateriale.


WinCool køler huden…i virkeligheden
Sidst, men inte mindst, er WinCool et af de mest fantastiske materialer, som vi kender til på Miss Mary. Vi anvender det i vores COOL SENSATION undertøj. Dette unikke materiale med patenteret teknik køler huden i gennemsnit 1-2°C ifølge tests! Dette er muligt, fordi der er blandet kølende mineraler ind i tekstilfibrene. Fordi man gør dette allerede på fiberstadiet, bliver effekten bestandig og forsvinder ikke efter vask.

Materialet WinCool køler huden takket være kølende mineraler, som blandes med tekstilfibrene.


Selvom WinCool køler huden i nogen grad, føles stoffet ikke koldt, når man tager det på. Det er blot noget køligere. Dets fugtafledende egenskaber gør, at både stoffet og huden bliver ved med at være tørre. Tøjet er meget blødt, behageligt og følger kroppen. Fordi det er halv-transparent, anbefaler vi kun at anvende det som undertøj eller som et alternativ til nattøj.


Hvis man lider af gnavsår på lårene, hvilket er meget almindeligt, så gør COOL SENSATION trusserne gnavsår på lårene til blot et minde. Det var med denne lidelse i tankerne, at vi udviklede modellen med ekstra lange ben. WinCool er desuden både slidstærk og fnulrer ikke.
WinCool indeholder ingen skadelige emner, men er 100 % sikkert at anvende for mennesker. Præcis som alle de materialer, vi anvender på Miss Mary, er også WinCool klassificeret Standard 100 by Oeko Tex, der er et uafhængigt, globalt testinstitut, der kontrollerer, at tekstiler ikke indeholder skadelige emner.


Find COOL SENSATION her

Med Miss Marys favoritmateriale til sommer, bomuld, Keep Fresh og WinCool, kommer du langt. Hvis du derimod føler dig lidt ekstra kuldskær i stedet for varm, så anbefaler vi en body, som giver en mere hyggelig og dækkende fornemmelse. Som man plejer at sige: Der er ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning.


Se hele vores sortiment her.

You may also like