Keep fresh – et materiale med uimodståelige egenskaber

27 Sep 2022 9:07 am
Annica Svensson

En BH kan næppe blive mere bekvem og praktisk end Miss Marys BH'er fremstillet i materialet Keep Fresh. Men hvad er det, der gør dette materiale så unikt?


Keep Fresh-materialet, som vi anvender i flere af vores BH'er er et højteknologisk funktionsmateriale, der holder kroppen frisk i lang tid. Måske associerer man mest funktionsmateriale med sportstøj eller overtøj, men det er også optimalt at anvende til undertøj som for eksempel en BH. En del kvinder oplever, at det kan blive for varmt med BH, især hvis man er aktiv og rør sig meget, har hedeture eller er i overgangsalderen. Dette gør Keep Fresh til et udmærket alternativ. Keep Fresh føles ikke blot behageligt, det har også mange praktiske funktioner som for eksempel disse:


• Du kan svede, uden at materialet bliver eller føles fugtigt. I stedet bliver du ved at have en tør og kølig fornemmelse hele dagen!
• Materialet er testet mod bakterier og dets egenskaber modvirker, at bakterier øges til 100 %.
• Kropslugt og andre lugte sætter sig ikke fast i tøjet, selv hvis man bliver varm og sveder.
• Det er resistent mod pletter.
• Effekten er permanent og forsvinder ikke, når du vasker tøjet.
• Det tillader huden at ånde.
Du kan se nogle af vores BH'er med Keep Fresh materiale nedenfor.

Keep Fresh bh uden bøjle


Uvatteret, bøjlefri T-shirt BH med vores populære vatterede komfortskulderstropper. BH'en har også en sidevinge under armen, hvilket giver en glattende effekt og den beskytter også dit tøj. Vi har desuden foret elastikbåndet under busten. Den er perfekt til dig, der er særlig følsom og ikke vil mærke elastikken direkte mod huden. Yderligere information.

Stay Fresh t-shirt bh med bøjle
Uvatteret T-shirt BH med bøjle. De formpressede skåle giver et glat, usynligt og sømløst look under tøjet og en perfekt rund form. Også selvom Stay Fresh har brede, vatterede skulderstropper og sidevinge. Den brede ryg giver ekstra god støtte. Yderligere information.

Exhale sports-bh med og uden bøjle


Exhale er en sports-BH til lettere træningsformer, for eksempel til en rask gåtur, yoga eller havearbejde. Yderligere information.


På grund af materialets unikke egenskaber har vi derfor valgt ikke at fore eller vattere vores Keep Fresh produkter. På den måde kan du nyde den herlige fornemmelse af Keep Fresh og dets effekter direkte mod huden, for materialet er ikke bare praktisk - det er også utrolig behageligt mod huden.


Hvis du er i tvivl om, hvilken BH, der passer bedst til dig og dine behov eller hvilken størrelse, du skal have, så kontakt vores kundeservice. De er eksperter i at hjælpe kvinder med at finde den perfekte BH over telefonen, via mail eller chat.