Giv din stil og dine former et løft med badetøj fra Miss Mary

22 Jul 2021 1:24 PM
Annica Svensson

Nu kan du tage Miss Mary med til stranden eller poolen. Med vores velsiddende nye badetøj får du sommerens friskeste look, der fremhæver dine kurver og giver støtte på en tryg måde. Gå på opdagelse i kollektionen her.


Sidste forår lancerede vi en badetøjskollektion blandt vores nyheder i Sverige og Norge. Det blev udsolgt på blot få dage og selvom der har været efterspørgsel efter badetøj jævnligt, så blev vi virkelig overraskede over, hvor populært det var. Der var mange, der rigtig længe havde ønsket sig badetøj fra Miss Mary. I løbet af året har vores symaskiner derfor arbejdet hårdt på at fylde lageret op igen, så flere kan få mulighed for at prøve badetøjet. Og nu kan vores mest populære modeller fra nyhederne købes i alle webshops i hel verden, hvor der sælges Miss Mary.

Azur badedragt i geometrisk mønster i blåt og hvidt giver et trendy look på stranden. Den er foret foran for at give ekstra stabilitet.

Azur fås også som bikini. Overdelen er bøjlefri, har helforet skål og en stabil rygkonstruktion, der giver ekstra støtte. Trusserne har foret forstykke, der giver en tryg og sikker fornemmelse på stranden. Delene sælges separat.

Bondi bikini fås i to farvekombinationer med dyremønster med kanter i en iøjnefaldende kombination. Overdelen har bøjle, der giver ekstra støtte og trusserne er forede og designet, så de ikke ruller ned. Delene sælges separat.

Arbuba badedragt i stilrent helmønstret grafisk print giver dine former et løft med det sorte bånd under busten. Modellen er bøjlefri med foret skål.

Go wild med Jungle Summer bikini. Bikini-BH'en er ekstra stabil med bøjle, helforet forside og ekstra stabil rygkonstruktion. Den er perfekt, hvis du har brug for ekstra støtte. Trusserne er i maxi-model med høj talje og helforet forside. Delene sælges separat.


Miss Mary er først og fremmest kendt for sit undertøj, men badetøj er faktisk ikke nyt for os. Vi har fremstillet badetøj siden 1960'erne, men tog en pause fra det for nogle år siden. Nu er det tilbage igen. Når badetøj fremstilles af undertøjseksperter, er fordelen, at du får lidt ekstra oveni. Vi er vant til at skabe undertøj, der giver en tryg og sikker komfort med en pasform, der løfter, støtter og skjuler, samt fremhæver dine former de rigtige steder. Dette har vi selvfølgelig også i tankerne, når vi skaber badetøj. Vi har brugt meget tid og eftertanke på vores badetøj, ligesom med vores undertøj. For din skyld.


Se hele kollektionen her.

You may also like