Sidevingen - Den lille detalje, der gør den store forskel

8 Apr 2022 8:01 am
Annica Svensson

Sidevingen er det lille ekstra stykke stof langs armhulen, der gør, at BH'en er både smartere og mere behagelig. Her er tre årsager til, at det er værd at investere i en BH med sidevinge.

Den udglattende faktor


Løs hud og ekstra deller er helt almindeligt. Efter klimakteriet forvandles brystvævet til blødt fedtvæv og huden bliver naturligt mere løs. Det gør, at huden ikke altid ser helt glat ud, når man har tætsiddende og ærmeløse BH'er, undertrøjer eller body'er på.


Gennem årene har vi ofte fået ønsker fra kunder, der fortalte, at de ikke bryder sig om løs hud eller deller, der hænger ud over BH-kanten. De undrede sig over, om der var noget, vi kunne gøre ved det. Vi har lyttet og tænkt - og det var faktisk sådan sidevingen kom til. Den har nu været i vores sortiment i flere år og er en egenskab, der bliver sat pris på i vores funktions-BH'er.

Den behagelige faktor


Udover udseendet har sidevingen andre fordele som for eksempel, at den gør BH'en mere behagelig. Der er nok ikke noget værre end at have et par sko på, der er for små - eller en BH, der sidder dårligt og gnaver ind i huden.


Når vi udvikler pasform på vores undertøj, så prioriterer vi at fokusere på en behagelig pasform. Hvis man har yppige kurver og har en større båndstørrelse på, så vil overgangen fra BH til hud aldrig blive helt glat, fordi båndet rundt om kroppen skal sidde til for at give ordentligt støtte. Så er der nemlig risiko for, at det virker som om BH'en skærer ind i huden nogle steder, selvom man har den rigtige størrelse på. For at formindske at den gnaver, kan man anvende en BH med sidevinge. Der kommer en blødere overgang og det føles mere komfortabelt.


Hvis man anvender en BH med bøjle, som er højt skåret for at give ekstra støtte, kan man nogle gange mærke enden af bøjlen. Dette er især almindeligt, hvis man har generøse kurver. Hvis man har følsom hud, kan det være ubehageligt. Med en sidevinge minimeres denne følelse med det samme, og BH'en bliver helt enkelt mere behagelig.

Den beskyttende faktor
Den tredje årsag er, at sidevingen beskytter dit tøj mod pletter, der kan opstå fra deodoranter. Mange kvinder, især de der har gennemgået en form for kræft, foretrækker at anvende deodoranter uden aluminium eller med antiperspirantvirkning, der blokerer svedkirtlerne. Resultatet er, at man sveder uden at det lugter. Hvis man har en BH med sidevinge på, så bliver det sidevingen, der opfanger fugten i stedet for din trøje eller bluse. På den måde slipper du for synlige svedpletter.
Af den årsag kan vi varmt anbefale vores to BH'er STAY FRESH med bøjle og KEEP FRESH uden bøjle. Begge modeller har sidevinger, der er fremstillet af et funktionsmateriale, der altid føles tørt - selv når det er udsat for fugt.

Hvornår virker det ikke med en sidevinge?


Er en sidevinge noget for dig? Alle kroppe er unikke. Den samme BH sidder forskelligt på forskellige kroppe, selv i den samme størrelse. Siden på en BH med sidevinge er naturligt skåret højere, og hvis ens overkrop er kortere og mere bred af statur eller hvis ens buste sidder særlig højt, så kan man nogle gange opleve, at BH'en føles for høj under armene. Men på de fleste bør sidevingen sidde behageligt.


Hvis det er svært for dig at finde ud af hvilken model, der passer bedst til dine behov, så kontakt os gerne. Så hjælper vores flinke kunderådgivere dig med at finde det rigtige. Ingen spørgsmål er for små, for mærkelige eller for dumme.