Opløftende oplevelser – når de rette undertøj forandrer ens liv

2 Aug 2019 12:04 PM
Annica Svensson

Det kan ødelægge ens hverdag at gå omkring med en forkert BH. Men så pludselig finder man den ´er perfekt siddende BH – og vips vender billedet. I dag lader vi vores kunder med egne ord beskrive følelsen efter, at de har fundet Miss Mary.


Vi brænder for at skabe undertøj, og vi lever for al den gode feedback, vi får. For nylig ringede datteren til en 100-årig dame og bestilte BH'er til sin mor. Hun fortalte, at moderen har brugt Miss Mary i over 40 år (!) og ikke vil bruge noget andet mærke. Det varmede at høre.


Med tanke på al den tid, vi bruger – det handler om hundredvis af timer for hver enkelt model – bliver vi selvfølgelig ekstra glade, når vi får den slags positiv feedback. Det er et bevis på, at det, som vi slider så hårdt for, virkelig gør en forskel for andre menneskers liv. For eksempel hos Ray i England, som skrev denne søde meddelelse til os:


”Troede aldrig, jeg ville finde en så behagelig BH. Jeg tror, det her er min sjette Miss Mary-BH, og der vil blive mange flere. Jeg har altid haft det dårligt med mine 38G-bryster, men jeg havde resigneret over for det faktum, at det eneste valg, jeg havde, var ubehagelige BH'er eller operation, og sidstnævnte ville jeg aldrig kunne klare. Jeres BH'er er så rare, at jeg glemmer, jeg har dem på, og jeg bliver kun mindet om mine bryster, når jeg tager BH'en af for at gå i seng. Det er de der herlige, brede, vatterede skulderstropper, der gør den store forskel – indskæringerne i mine skuldre er nu helt forsvundet. Det har taget mig størstedelen af mit 50 år lange liv at finde en behagelig BH, og indtil for nylig troede jeg slet ikke, at de fandtes. Godt gået, Miss Mary."


På vores hjemmeside er der mulighed for at skrive produktanmeldelser. Alle vi her på kontoret elsker virkelig at læse disse kommentarer på Facebook eller direkte til vores kundeservice. Her er et udvalg:


”Meget imponeret af kvaliteten og det faktum, at nogen indser, at større piger også gerne vil føle sig feminine”
Margaret S


"Dette er den mest velsiddende BH, jeg nogensinde har haft. Jeg elsker den støtte, den giver, og at den alligevel er meget attraktiv."
Barbara G om BH'en Flames


Vi er heldige, at I er så flittige til at give feedback – både ris og ros. Der findes ingen bedre basis at udgå fra, når man produktudvikler, end at lytte til, hvad eksisterende kunder synes om ens produkter. Og der findes ingen bedre kritikere end dem, der faktisk bruger BH hver dag, både af vores mærke og andres.

”Den er meget behagelig og former fantastisk. Det føles, som om den gjorde mine bryster ti år yngre."
Barbara G om BH'en Flames


I den digitale verden, som vi nu lever i, er det fint, at man kan dele sine bedømmelser og erfaringer. Alt bliver transparent. Man kan ikke skjule noget eller være uærlig – sandheden kommer altid frem. Det kan vi lide. Transparens og ærlighed er nogle af vores ledeord. Vi er stolte over vores kvalitet og står 100 % inde for vores produkter. Al den tid, som vore designere og direktricer lægger i mønsterkonstruktion og graduering, mærkes på slutprodukterne og i de bedømmelser, vi får fra kunder.


"Første gang, jeg anvender sitet, og BH'en passer perfekt. Man kan ikke engang mærke den. Man får, hvad man betaler for."
Susan R.


”Den første BH, jeg nogensinde har haft, hvor skulderstropperne ikke glider ned!! Meget behagelig, men den giver også god støtte til en stor buste. Jeg er meget tilfreds med den."
Shirley G.

Cotton Dots er en af vores supersælgere, og på dens produktside finder du følgende charmerende bedømmelse skrevet af Martha H fra USA:


”Jeg er 86 å, og jeg kan fortælle, at der ikke findes særlig mange BH'er, der passer til denne alder ... men denne passer, formodentlig fordi jeg altid bar en god BH, da jeg var yngre, så busten blev holdt på plads og aldrig hang, aldrig hoppede rundt. Med denne BH er det ligesådan. Som om jeg var 30 år yngre! Jeg kunne sende et foto, hvis jeg bare vidste, hvordan man gør! Og desuden er den så behagelig."
Martha H


Hvis du selv går og overvejer at bestille en ny BH, men ikke kan beslutte dig til, hvilken model, så er det vores tip at gå ind og se, vad andre kvinder har skrevet om dem. Vi får bedømmelser fra hele verden: Sverige, Tyskland, USA, Frankrig, Australien, England. Så smigrende, at så mange har fundet et lille svensk mærke som vores.


"Den bedste BH, jeg har brugt i årevis. 24D er svært at finde i Australien. Miss Mary har et vidunderligt udbud af smukke BH'er, men jeg er helt solgt til denne smukke BH med god støtte i perfekt størrelse. Bestilte netop 4 til. Tak!"


Heather A.


"Disse BH'er er fantastiske. Den med lukning foran er alle tiders – uden hægter, der trykker sig ind i ryggen. Selvfølgeligt god, designet af kvinder til kvinder."
Frances G.


Hvis du også vil dele dine erfaringer med MISS MARY, så fortæl gerne om det på vores sociale medier, skriv nogle linjer på vores hjemmeside eller henvend dig direkte til vores kundeservice kontakt@missmaryofsweden.dk


Vi forsøger altid at lytte til alles ønsker, hvad I vil have, og hvad I synes, vi skal blive bedre til. Vi drager nytte af det i produktudviklingen af de kommende kollektioner. Du hjælper også andre kvinder til at finde den rette model, og du får chancen for at ændre deres hverdag til det bedre. Det bliver ganske enkelt en skøn symbiose.

You may also like