Velkommen til en helt ny bh-verden

19 Sep 2018 8:44 AM
Annica Svensson

I dag åbner vi dørene for vores nye blog, hvor vi vil tage dig med på en spændende rejse ind i undertøjets fascinerende verden. Vi deler insidertips og -tricks, som gør, at du ser på BH'er på en helt ny måde.


Din BH er den beklædningsgenstand, som du bærer nærmest dit hjerte hver dag. Den giver dig både løft, støtte og komfort. Den findes også i hundredvis af varianter og størrelser, så det er ikke så sært, at det sommetider kan opleves forvirrende og som en ren jungle. Resultatet er, at de fleste kvinder i dag går rundt i ubekvemme BH'er med en dårlig pasform. Dette vil vi råde bod på.


Derfor åbner vi nu for første gang dørene til vores verdens inderste hjerte – til al den viden, vi har samlet gennem 60 år med egen BH-fremstilling. Mød menneskene bag dit Miss Mary-produkt. Vi deler branchehemmeligheder, om kunsten at skabe BH'er og om kunsten at finde en BH, der opfylder netop dine unikke behov. Få tips og råd om, hvordan du slipper for skulderstropper, der glider ned, eller hvordan du bare ved at se på skålenes sømme omgående vil vide, hvilken form busten får i BH'en (uden så meget som at prøve den!)..


"Du vil aldrig mere opleve, at det er svært med BH."


Hold også udkig efter konkurrencer, hvor du kan vinde fine præmier. Hvad vil du helst have, at vi skriver om i bloggen? Er der noget, du altid har spekuleret over mht. BH'er bh? Så skriv gerne dine spørgsmål ned i kommentarfeltet nedenfor.


P.S.! Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev, så får du også opdateringer om de bedste blogartikler.

You may also like