Når din bh passer den ene dag - og slet ikke den næste dag!

4 Oct 2019 6:35 AM
Annica Svensson

Det er et problem, millioner af kvinder kender til, men som mange ikke taler om. Hævede bryster. Hvad skal du se efter i en BH, når din bryststørrelse svinger?


Bryster er fantastiske, men de kan også være forvirrende. For et stykke tid siden fortalte en veninde mig om en professionel BH-fitting, hun havde fået. Hun gik glad hjem med en BH, der passede hende perfekt. Den var to skålstørrelser fra den størrelse, hun plejede at bruge. Hun syntes ellers, at hendes gamle BH'er passede fint. Men da hun kom hjem og prøvede dem igen, lagde hun mærke til, at de var for små i skålen. Men måske havde hun bare ikke lagt mærke til det før? En uge senere tog hun sin nye BH på og til hendes store overraskelse var skålene for store! Hvad i alverden var der sket?


Det viste sig, at hun er en af de mange kvinder, hvis bryster ændrer størrelse afhængigt af hvilken dag, det er i måneden. Hun havde aldrig tænkt på ligefrem at måle forskellen mellem, når hun havde menstruation og når hun ikke havde. Hun havde altid troet, at hendes bryster var ekstra følsomme på det tidspunkt og det var forklaringen på, hvorfor BH'en føltes ubekvem.


“Det er helt normalt med bryster, der ændrer størrelse”

Queen bøjlefri BH giver virkelig god støtte. Den elastiske skål er fleksibel i størrelsen og passer til bryster, der ændrer størrelse.


Svingende bryststørrelse i løbet af menstruationscyklus er helt normalt. Det skyldes de to hormoner østrogen og progesteron, der dannes af æggestokkene. Hormonerne giver også ændringer i størrelsen under graviditet og i overgangsalder. Det kan også skyldes andre årsager, for eksempel medicin, der giver vand i kroppen. Vægtstigning eller vægttab kan også få brysterne til at blive større eller mindre, men som regel sker det ikke så pludseligt. Det er lige så naturligt, at brysterne ændrer størrelse, som det er normalt, at der ikke er ændringer. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde.

Vores mest populære BH Lovely Lace har bløde stretchblonder i den øverste del af skålen, så den tilpasser sig.


For de fleste kvinder er det tilstrækkeligt at købe en BH med elastiske skåle, fordi stretchmaterialet tilpasser sig ændringerne. Vatterede skåle er ikke fleksible i størrelsen, hvis dine bryster bliver større. En elastisk skål kan løse dette problem. Hele skålen kan være elastisk eller delvis elastisk, det sidste betyder at den har en fast underskål og en elastisk overskål.


“En skål, der er for lille, kan få bøjlen til at klemme det følsomme brystvæv”

Happy Hearts bøjlefri BH er et nyt design i dette efterår med elastisk overskål og fast underskål. Den fås også i en model med bøjle.


Hvis du er en af de kvinder, der oplever at din BH føles ubekvem på visse dage i måneden, så kan det være en god idé at måle din skålstørrelse og sammenligne det med dine normale mål. Hvis der er stor forskel, så vil vi anbefale dig at investere i én til BH i en større størrelse. Dette gælder især, hvis du foretrækker BH med bøjle. Det kan virkelig være et mareridt at have en bøjle, der klemmer det følsomme brystvæv - selvom det kun sker få dage om måneden. Èn gang er én gang for meget. En BH skal aldrig være ubekvem at have på.

You may also like