Hvilken bh-personlighed er du?

20 Aug 2020 11:46 AM
Annica Svensson

Hvilken BH man foretrækker er meget individuelt. Vælger du din BH efter hvordan den ser ud - eller fordi den er så behagelig? Måske spiller udseende og komfort en mindre rolle og du går i stedet efter mere praktiske egenskaber. Vi har lavet en liste over de 5 mest almindelige BH-arketyper og udvalgt et BH-tip til hver personlighed. Hvem er du?


Komfortelskeren


For komfortelskeren handler det mest om, hvor behagelig BH'en er at have på. Materialet skal være blødt - og der må ikke være noget, der klemmer eller giver gnavsår. Den ultimative BH er helt enkelt én, der er så behagelig, at man ikke kan mærke, man har den på. Komfortelskeren er ikke bedst til BH-terminologi eller ved ikke præcist, hvad egenskaber på en BH, som for eksempel sidestøtte, egentlig betyder. Det afgørende er selve den fornemmelse, hun får, når hun tager undertøjet på. Og hvis hun er vild med den BH, så bliver den straks hendes første valg i garderoben. Hun ejer ofte flere eksemplarer af den samme BH. Hvis man har fundet sin favorit, så har man det. Komfortelskeren er loyal og pålidelig, præcist som hun ønsker, at hendes BH skal være.

Vores bedste valg til Komfortelskeren: LOVELY LACE. Dette er virkelig en BH, som hun kan stå inde for. Den har brede, vatterede skulderstropper, blød bomuld og elastisk blonde, er bøjlefri og giver helt enkelt den mest behagelige komfort, som hun nogensinde har oplevet med en BH. Desuden er hun helt vild med, at den kan fås i så mange forskellige farver. Der er simpelthen en farve til hver dag i ugen.


Den selvsikre


Den selvsikre ved, at en velsiddende BH definerer silhuetten og formen - og den sørger for, at tøjet hun har ovenpå altid sidder smukt. Præcis som hendes navn siger, så er hun ikke bange for at prøve nye ting i livet. Hun ved, hvad hun vil have og er ikke bange for at gribe fat i det. Hun ved også, hvilken forskel den rigtige BH-model kan gøre for hendes holdning, komfort og udseende. Hun undervurderer aldrig effekten af, hvad en god BH kan gøre for ens humør.

Vores bedste valg til den Selvsikre: JOY
JOY ser flot ud, men giver virkelig god støtte og løft, samtidigt med den også giver en rigtig smuk pasform og silhuet. Den Selvsikre kan også godt lide, at de letvatterede skåle sørger for, at brystvorterne aldrig kan ses gennem tøjet.


Fashionista


Fashionista'en blev forelsket i sin nye favorit-BH - allerede inden hun tog den på for første gang. Det var ganske enkelt kærlighed ved første blik. Dejlig blonde, sødt mønster eller smuk farve. Hun elsker simpelthen at føle sig smuk - og klæde sig i smukt tøj. Undertøj gør én glad og hun har ikke noget imod, at det kan ses. Fashionista'en elsker at have det sjovt, hun nyder livet og elsker smukke outfits. Hun ved også, at intet outfit er komplet uden en riktig smuk BH indenunder.

Vores bedste valg til en Fashionista: FANTASTIC FLAIR
OK, det er ikke nogen egentlig BH, men det er undtagelsen, der bekræfter reglen. Denne elastiske blondebody er bare helt fantastisk smuk og hun elsker simpelthen at have den på som synligt tøj under en elegant jakke. Det er det perfekte outfit til når man skal ud.


Den logiske


For den logiske handler alt om smart funktionalitet. En BH skal gøre, hvad den lover at gøre; nemlig at holde busten stabilt på plads hele dagen. Hun er bevidst om, at en rigtig god BH arbejder for hende og ikke imod hende. Takket være denne indstilling sørger hun altid for at lave lidt research, inden hun køber en ny BH. BH'ens materiale og egenskaber gør virkelig en forskel. Ved at være eftertænksom og have omløb i hovedet foretager hun altid kloge valg i livet - og det gælder selvfølgelig også hendes valg af BH. Selvfølgelig kender hun også sin præcise BH-størrelse.

Vores bedste valg til den Logiske: STAY FRESH fordi den er propfuld af den slags smarte løsninger, som hun bare er helt vild med. Den har funktionelt fugtabsorberende materiale, formpressede sømløse skåle, ekstra bred støttende ryg, vatterede skulderstropper og et smart sidevingedesign, der giver en glat silhuet.


Kvalitetselskeren


Kvalitetselskeren sætter pris på topkvalitet, der holder sæson efter sæson - og som ikke mister faconen, fnuldrer eller bliver hurtigt nedslidt. Lige siden den dag, hvor hun tog en rigtig kvalitets-BH på for første gang, har hun haft svært ved at lade sig nøje med dårligere kvalitet. Hun vil gerne have, at hendes BH skal se ny ud, selv når hun har haft den i lang tid. Derfor har hun heller ikke noget imod, hvis prissedlen er lidt højere end de billigere mærker, man kan købe. Hun er en feinschmäcker i livet og ved, at ægte kvalitet holder. Ligesom godt undertøj bør gøre.

Vores bedste valg til Kvalitetselskeren: DREAMSCAPE designet af den populære couturedesigner Lars Wallin, der har skabt en romantisk og velsiddande BH med fine lag-på-lag af broderi og blonde af den allerhøjeste kvalitet. Den er perfekt til alle de gange, hvor du vil fremhæve dit smukkeste jeg med kvalitet, der kan mærkes og ses.


Hvilken personlighed er du - og hvilken BH er din favorit? Skriv gerne en kommentar i feltet nedenfor.

You may also like