Derfor elsker vi vores bh'er med sidestøtte

20 Jul 2021 12:44 PM
Annica Svensson

Af alle de forskellige BH-typer, der findes på markedet i dag, er BH med sidestøtte måske ikke den mest kendte model. Men ikke desto mindre synes vi, det er noget, der burde findes i enhver kvindes garderobe. Derfor elsker vi sidestøtte så meget:


Måske har du set ordet ”sidestøtte” i vores produktbeskrivelser og undret dig over, hvad det var for noget. På Miss Mary har vi mange forskellige typer af BH'er, men nogle af de mest populære er dem med sidestøtte. Hvis du kan genkende dig selv i nogle af de følgende udsagn, så vil en BH med sidestøtte være perfekt til dig:


• Brysterne glider ud mod armhulerne, når du ligger ned.
• Du ønsker, at busten ser mindre ”bred” ud, når man ser den lige forfra.
• Du vil gerne ”fylde busten ud”, når du ser den i profil.
• Du har brug for et godt løft.
• Du har en dyb eller større buste.
• Brysterne peger mod øst og vest - og du vil gerne centrere dem.
• Du har brug for ekstra støtte, men ønsker ikke en vattering, der dækker hele skålen.
• Du vil gerne centrere busten for at få en ekstra flot ”kavalergang”.

Sidestøtte er en ekstra forstærkning i skålens yderside, der som går sammen med skulderstroppen og hjælper med at løfte, forme og støtte busten.


Hvad er sidestøtte?


Sidestøtte er en ekstra forstærkning på cirka 2 fingres bredde i skålens yderside op til der, hvor den møder skulderstroppen. Det findes både på BH'er med og uden bøjle, oftest på BH'er med flerdelt skål, det vil sige ikke på en T-shirt BH. Med sidestøtte får du både form, løft og støtte. Sådan fungerer det:

Vores mest solgte Lovely Lace BH uden bøjle har sidestøtte i skålen. Den findes også i en variant med bøjle. Selvfølgelig også med sidestøtte.


Fordele ved sidestøtte


Sidestøtten giver stabilitet til skålen og former busten. Jo flere sømme, som en skål har, desto mere kan man påvirke formen, når man skaber BH'en.


Sidestøtte gør, at busten peger fremad, det vil sige bort fra armhulerne. Man plejer at kalde det, at BH'en centrerer busten. Selv når man ligger ned, kan man mærke det ved, at busten ikke flyder ud mod siderne. Hvis du har en meget stor buste, kan dette gøre en rigtig stor forskel. Du kan bevæge dine arme, uden at busten er lige så meget i vejen.

Sidestøtte er perfekt fil en større buste. På billedet ses Flora BH med bøjle.


Hvis man har bryster i forskellig størrelse eller hvis brysterne plejer at skifte størrelse i løbet af måneden, så er en elastisk skål optimal. Ulempen er, at den af og til kan udvide sig for meget. Så er sidestøtte den optimale løsning. Eftersom sidestøtten er uelastisk og sidder sammen med skulderstropperne, så forhindrer sidestøtten skålen i at miste formen. Det er perfekt, hvis man har brug for et ekstra løft og støtte, men foretrækker en uvatteret skål.


Med så mange fordele er det ikke så underligt, at vi har sidestøtte på så mange modeller. Et lille ekstra vatteret panel i skålen gør en stor forskel. Hvis du endnu ikke har prøvet sidestøtte, så vil vi varmt anbefale det. Hvis du er nysgerrig, men usikker på din størrelse, så kontakt vores kundeservice. Så hjælper de dig. Vi er på de kanaler, hvor du er: På telefon, mail, chat og sociale medier.


Se alle vores BH'er med sidestøtte her.

You may also like