Trusser

Hos os kan du købe komfortable trusser og hofteholdere i klassiske modeller med en pasform, der lever op til sit løfte og giver dig vidunderlig komfort hele dagen. Vælg mellem klassiske undertøjsmaterialer og blonder, naturfibre og smidige materialer, der føles som en anden hud.


Trusser, der generer, glider op og skærer ind på de forkerte steder. Vi har alle prøvet det på et tidspunkt, og det er bestemt irriterende. Vi bærer trusser hver dag, så det er vigtigt at finde en trusse, der er behagelig at have på hele dagen.
Forskellige lejligheder kræver også forskellige trussemønstre. Uanset om du ønsker en sømløs trusse, der forbliver usynlig under tætsiddende tøj, eller trusser med lange ben for at forhindre gnidning mellem lårene, har vi noget for dig.
Vores trusser fremstilles i forskellige materialer for at imødekomme forskellige præferencer og behov. Måske er du en af dem, der elsker bomuldstrusser, der er ekstra bløde og skånsomme mod huden. Eller hvorfor ikke prøve en trusse fremstillet i vores unikke materiale "cool sensation", der køler huden med 1-2 grader og holder huden tør?
Uanset hvilken trusse du leder efter, har vi svaret. Find dine nye hverdagsvenner i vores undertøjskasse!