Shapewear

Shapewear er undertøj med en formende effekt, som giver ekstra støtte, hvor det er mest nødvendigt. I vores sortiment af shapewear finder du et stort udvalg af modeller og materialer, såsom bodys, toppe og trusser med høj talje.


Shapewear er normalt lavet af elastiske materialer, der giver en form for kompression på en behagelig måde. Derfor bliver det ikke ubehageligt at bære et formende stykke undertøj under stramme beklædningsgenstande, når man ønsker lidt ekstra selvtillid i sit outfit. Tidligere blev shapewear forbundet med noget ubehageligt og mindre fint undertøj. Men i dag findes der både behagelige beklædningsgenstande, der også har detaljer såsom blonder og fine mønstre. Vi tror på, at med det rette shapewear kan man føle sig både smuk og komfortabel.


Shapewear fås i flere forskellige varianter og findes alt fra enkle trusser til mere dækkende bodies. De fokuserer på forskellige områder som mave, talje, hofter, lår og numse. Så afhængigt af om du skal have en kjole, skjorte eller bukser, kan du vælge en formende beklædningsgenstand, der giver støtte på den rigtige del af kroppen.


Formende trusser til en flot silhuet


En af de klassiske shapewear-ting er formende trussen. Den er designet til at skulpturere og udjævne konturen i taljen og give såkaldt "mavekontrol". I vores udvalg finder du flere forskellige modeller af formende trusser. For eksempel modeller med lange ben, der strækker sig ned ad benet, eller trusser med en høj talje og dekorativ blondekant i bunden for en feminin følelse.


Du kan også finde formende trusser, der ligner den klassiske trusse model, men som stadig giver formende funktion over maven.


Find den rette størrelse til dit shapewear


Shapewear kan være et nyttigt redskab til at skabe en flatterende figur uden at ty til ekstreme foranstaltninger. Det er dog vigtigt og afgørende at vælge den rigtige størrelse og pasform for at opnå den ønskede effekt og undgå ubehag. Ved at måle din talje og hofte med et målebånd kan du derefter se i vores størrelsesguide, hvilken størrelse der passer dig bedst.


Hvis du har spørgsmål om, hvilken størrelse du skal vælge, så er vi her for dig. Vores kundeservice hjælper dig gerne med at finde den rette model og størrelse til dig.